אוצ`!!! כואב.

Black Star

New member
אוצ`!!! כואב.

כואבת לי הבטן, בדיוק בנקודה שיש ת`אפנדיציט. אני ממש מקווה שלא הולך להיות לי אפנדיציט (או איך שלא קוראים למצב הלא בריא שקורה איתו..). אין לי זמן לזה, יש לי יותר מדי דברים לעשות ולהיות מאושפזת בגלל דבר טיפשי כמו זה בהחלט לא מתאים לי כרגע. מכירים ת`הרגשה? איכשהו תמיד יוצא לי להיות חולה וככה דווקא כשזה הכי לא נוח!!! נופל לי על טונה חומר בבי``ס או משהו חשוב בלהקה או סתם איזה בילוי שאני לא רוצה להפסיד... בקיצור לא מתאים לי שיהיה לי אפנדיציט. ומישהו יכול לעזור לי עם העבודה בביולוגיה?! הללפפפפ!!!! יעל.. Immerse your soul in love --

goldy

New member
לכי לבדיקה בכל מקרה!

אם זה באמת אפנדציט, והוא יתפוצץ לך בתוך הגוף, ישנו סיכוי גבוה מאוד שתמותי מזה. (אני רציני!) חוץ מזה, תמיד יכול להיות שאלה כאבי מחזור...

Black Star

New member
פשוט מתת להגיד את זה נכון?

אז זהו, שלא :) זה לא כאבי מחזור. מה הקשר בכלל?

V. Ghost

New member
גם לי פעם חשבו............

-גם לי לפני כמה זמן חשבו שיש אפנדיצט וכמו שאני האמנתי זה סתם היה קלקול קיבה עם התייבשות ביחד בכל אופן כמו שאני האמנתי ושכנעתי את עצמי ושיגעתי חצי רמב``ם הייתי בריא כמו חצי שור בכל אופן אם היה לך אפנדיצט אז לא היית פה בפורום עכשיו בשביל לקבל עצות -קודם כל לדעתי לפחות תשכנעי את עצמך שהכל בסדר -אז יהיה בסדר ואם לא...........אז אני מאחל שיהיה בסדר בכל זאת ------ אחרי שתהיי משוכנעת תלכי לבדיקה מה שבטוח -בטוח נ.ב - זה סתם עצה ממישהו שלא סובל רפואה ,היה בכמעט בעיה דומה ......הכל היה בסדר Visible Ghost

למעלה