אוצר במגדלי עזריאלי!!!

NightElf

New member
אוצר במגדלי עזריאלי!!!

אנשים! חזרתי הרגע מעזריאלי עם אוצרות! קניתי שמה שלושה דיסקים DVD, אחד מכיל את הפרק הראשון והשני של נילס, השני מכיל שני פרקים מטאו טאו:"החתול במגפיים", ו"הברווזון המכוער", והשלישי עם הפרק הראשון והשני של הדבורה מאיה! כולם בהפקה עברית מקוריים! והכל -49.90 ש"ח בלבד! הדיסקים במבצע! ככה שמי שרוצה לקנות שילך מהר, אחרת לא ישאר
וד"א, ניתן לקנות את הסדרות גם בווידאו, רק שקסטה אחת עולה 49 ש"ח, והיא מכילה פרק אחד. מחר אני אעלה תמונות של הדיסקים! פשוט חובה

DanaDuck

New member
בקשר לדי.וי.די

יש לי את כולם כבר ממזמן בוידאו, אבל אם את/ה אומר/ת שזה ב-DVD, האם יש שם איזה משהו מיוחד? או שזה כמו הקסטת וידאו?

NightElf

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

NightElf

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

NightElf

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

NightElf

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

NightElf

New member
ותשובה ../images/Emo13.gif

בדיסקים עצמם אין ייחוד חוץ מהפעלה נוחה של הסדרה, איכות תמונה וסאונד, כמו בכל דיסק DVD, ועוד איזה Preview לדיסק ילדים כלשהו, מעין מחזמר או משהו כזה, לא משהו מצוייר. אבל לעומת פרק אחד בקסטת ווידאו שעולה 50 ש"ח, לעומת שני פרקים ב-20 ש"ח לדיסק אחד או שלושה דיסקים ב-50 ש"ח, משתלם לקנות את ה-DVD למי שברשותו נגן כמובן. אבל לדבר אחד אין מחיר, לנוסטלגיה
בדרך הביתה, באוטובוס, סמרו לי השיערות כשחשבתי על זה שאני הולך לצפות בסדרות האלה
ד"א, יש שמה גם פרקים של "הלב", לכל אלה שמעוניינים גם בסדרה הזאת.

למעלה