אופ טופיק לדיאנה - סליחה שאין שרשור

Iris-1

New member
אופ טופיק לדיאנה - סליחה שאין שרשור ../images/Emo5.gif

דיאנה - נוני לא קבלתי ממך שום דבר. אני בדוקת את הדוא"ל שלי פעמיים ביום ונאדה. בגדול איך מאמנים ילדה בת 6 בתרגילי חשבון בבית. מה אנחנו יכולים לעשות היא טוענת שאינה יכולה לספור וכו´. ויש לה עוד מליון תירוצים. היום בקשתי שתספור לי כמה עוגיות היא לקחה מהצנצנת והיא אמרה שיש לה שתיים בכל יד. כשרציתי להמשיך הלאה ולשאול אז כמה זה שתיים ועוד שתיים היא ענתה שאינה יכולה לספור. היא כבר יודעת תרגילים עד 5 מהגן והבנתי שהם ממשיכים הלאה וקצת חוזרים אחורה גם. אם הדואר שלנו לא מגיע אחת לשניה אני מציינת כאן שוב את הדוא"ל שלי: [email protected] ואני מזכירה לך שהדוא"ל שלך אינו תקין כי עובדה שאני לא מצליחה להעביר לך הודעות. אם תוכלי צרי איתי קשר או תגידי איך משיגים אותך בדרך אחרת. המון תודה. איריס.

דיאנה

New member
חשבון והילדה שלך

היי איריס, עדיין יש לי רק קטעי אינפורמציה , ואני בעצם לא מבינה מה בדיוק הבעייה של הילדה. את יכולה להתקשר אליי הביתה 9383084 -03 . אני יודעת שזו בעייה להשיג אותי, אבל תנסי בערב, בין 10.15 ל11.00 . אם תפוס,אל תשאירי הודעה, כי זה כנראה המודם ונסי את 9021588 - 03 . אגב, המספר השני הוא גם טלפקס, ואם את רוצה את יכולה לשלוח אליי דף עם פירוט הבעיות. כל טוב, ניני.

ניני, בהזדמנות נפלאה זו!

אמנם איני יכולה לפרסם פה את הכתבה הנפלאה שהייתה לך במעריב אך אני יכולה לתת לך במה, אשמח אם תכתבי מאמר על עצמך ועל שיטותייך ומה שעוד תרצי להכניס, והוא יפורסם פה בפורום! שלך בתודה מכל הלב! אפרת

למעלה