אופ אנשים!!...

זיגוטה

New member
אופ אנשים!!...

אוקי אני הרגע התעוררתי וציפיתי לבוא ולראות הודעות יפות וחדשות (אחרי יומיים שלא הייתי פה כי כל המחשב שלי קרס אבל אני מרוב חוכמתי למחשבים תיקנתי)חחחחח ! אבל מה אני רואה?!... שרוני עוזבת.... זה עדיין לא יוצא לי מהראש! אני מצטערת שאני מעלה את זה שוב אבל אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה אוף איזה יופי אני שומעת את משל! עכשיו ואני כל כךךךךךךךךךךךךך אוהבת את המילים ואת המסר של זה ואת המנגינהההההההההההההההההה אוייייייי זה יפהההה...אז אנשים הרגע קמתי אולי תספרו משהו שיכול לשמח אותייי..??? אני מאוד התגעגעתי אליכם!!! ואני רק מודיע למי שנמצא באיי סקיו שלי אז הוא קרס לגמריי אני עוד מעט יוריד אחד חדש עם אותו מס´ אז מתי שהוא יתוקן אז אני יגיד לכם ! אבל בכל זאת התגעגעתי אליכם! וליאור נר אני חייייייבת לדבר איתך ממש דחוףףףף!

ליאורנ

New member
אני פה

א.מתי את מורידה אי סי קיו? ב.על איזה הופעה את מתכוונת?

זיגוטה

New member
אממ....

א.אני מקווה שמאוד בקרוב.... אני מפחדת להוריד את האיי סיקיו כדי שלא יעשה לי בעיות ואז אני אצטרך שוב להתגעגע אליכם עד שזה יסתדר!!! ב. ב-13 ל-7... חברות שלי דפקו אותי והם לא באות איתיייי!!!!!! אוףףףף!!!!! איך התעצבנתי עליהם! ואין לי עם מי ללכת! =[ אני שונאת שהם עושות את זה הם רק יו לפני מופע כלשהו יגידו לי אם הם באות או לא!!!!! אבל אין ל-י- זמןןןןןןןןןן אני רוצה כרטיסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם1!!!!!!!!!!(כרטיס גם ככה הוא יקר חחח)

VengaGirl

New member
*נדחפת לשיחה*

גם לי אין עם מי ללכת...
(אהמ..רמז..!)

ליאורנ

New member
אאאאמממממ........

רק שתדעי שצריך לקנות כרטיסים עכשיו כי בסוף ישארו רק לשורות האחרונות אני מקווה מאוד שאת תבואי - אבל אני אומר שבסוף הכל מסתדר לטובה אני בכל מקרה עדיין לא יודע עם מי אני הולך [יש לי הרבה אפשרויות או עם חברים שלי או עם חברים שלי מהאנטרנט]

yellow cheese

New member
מתוקה שלי ../images/Emo26.gif ../images/Emo25.gif

"תראי אני בודד בודד, אבל חשוב לי שתדעי, את הופעת מולי ברגע בו, כמעט איבדתי את עצמי"..
מה קוריי ילדונת? איך עוברת השייבס? הכל טוב? התגעגעתי אלייך בובונת..
כולנו עצובים מאוד שרונישק´ה עוזבת..היא תהיה בסדר, היא תשמור על קשר..ואני מתפללת שהעניינים עם ההורים שלה ייסתדרו והיא תשוב לפורום בקרוב.. בינתיים את מוזמנת לשירשור השירים שפתחתי למעלה..
, שבת שלום

זיגוטה

New member
אמממ...=\

כן גם אני מתפללת שהענין עם ההורים שלה יסתרדו!!!! מאודדדדדדדדדדדדד!!!! כם אני התגעתי אליך....ולפורום הזה!!! אני מתה עלכל אחד ואחד פה בפורום!!!!! אממ כן אולי אני ארשום עוד מעט כמה שירים...=] השבת?!...אמממ בעיקרון קמתי לפני איזה חצי שעה... אתמול ביליתי לאללה!! היה סבבה אתמול יום שישי.. והיום אממ....סתם חם ומגעילללל!!!!! חחח איזה חום מסריחחח!! חחחחח לא נורא אני פה בחדר עם המזגןשלי ופוף מעלייי! (הכי שוס!)

VengaGirl

New member
אני מצטרפת לבקשה...

ספרו משו שמח... (ואם אין לכם אז תנסו בכל זאת!!)

למעלה