אופר

אפפ

New member
אופר

שלום שמי אפרת,בת 17 אני יודעת שכששומעים את גילי מתפלאים, שותקים לרגע ורק אומרים "זה לא נראה לי" אבל, יש לי ניסיון מעל 5 שנים בטיפול בילדים כולל המלצות חמות, בנוסף עבדתי במשפחתון כשנה, בעיקר בתינוקות ובילדים עד גיל 3. אך גם עם ילדים יותר גדולים כולל הכנת שיעורי בת ועזרה בלימוד למבחנים. אני סיימתי י"ב ואני מתגייסת רק בעוד שנה ככה שיש לי שנה פנוייה ואני רוצה להקדיש אותה לעבודה. אני אחראית,בוגרת,מסורה, אכפתית, נקייה ומסודרת ומאוד אוהבת ילדים

StasAshdod

New member
אז.. אני מניח

שלנוער ישראלי לשעבר יש עכשיו ילדים בחול שלא ידעתי עליהם... המממ... אז ... המממ.. אוקי...

MissCunningham

New member
שמעי, מנטאלית אולי אני מתאימה

לתיאור... אבל את חושבת שתרגישי בנוח לרחוץ אותי ולטפל בי יפה?

Emc2

New member
אהבתי את השכלול

מה קרה... "את כוסית?" זה כבר לא לרמתך?

Emc2

New member
את בכלל מודעת מה כרוך בזה?

ואני לא מדבר על העבודה עצמה, אני מדבר על קבלת ויזה כדי לעבוד בחו"ל. עצה ידידותית, אל תטפחי ציפיות כלשהן כי אף משפחה ישראלית/יהודית לא תסתכן בהעסקת קטינה ללא ניירות. אולי אחרי הצבא כדאי לבדוק את העניין שוב, בינתיים הייתי משקיע בבגרויות. אף אחד לא מעוניין להעסיק אנלפאבתים.

אפפ

New member
אל תדבר בלי שאתה יודע!

סיימתי י"ב ויש לי בגרות מלאה כם ממצוע 94 לידעיתך... אז פעם הבאה שלפניי ששולפים סתם מילים עדיף לחשוב!

Emc2

New member
אני אהיה נחמד

ולא יעיר על השגיאות שלך... ואני אהיה נחמד, ולא יעיר על התפרצות מילולית לא הולמת, כי כמו שאנשים שהם "קבועים" פה יודעים אני בן אדם נחמד (אלא עם כן החברה במחזור). אני אחרוג ממנהגי ואבקש למחול לי ההנחה שאם את בת 17 סיימת י"א ולא י"ב, למרות שתסכימי איתי שזאת טעות מתקבלת על הדעת. בכל מקרה, העובדה שלא יקבלו אותך לעבוד בחו"ל לא משתנה, ועוד אוסיף ואומר כי במקרה ותמצאי משפחה שמוכנה לקחת אותך בתור אופר, אני רק יכול לקוות שזה ידליק אצלך מספיק נורות אדומות כדי להבין שמשהו לא בסדר ומן הסתם מתכוונים לנצל אותך.

אפפ

New member
אתה רואה? אתה שוב קובע מראש בלי לדעת

סיימתי י"ב לא י"א. אני יודעת טוב מאוד מה שאני אומרת ולא אמרתי שאתה לא נחמד, אני פשוט לא אוהבת שאנשים שופטים סתם בלי לדעת הייתי בבית ספר פרטי וסיימתי י"ב ואני רוצה אופר לגיל 18, לא עכשיו. ואני לא עד כדי כך סתומה אני רק רוצה לברר ולראות במה מדובר

Emc2

New member
פיספסתי משהו?

ואני חשבתי שכבר הסברתי את עצמי בעניין הגיל. יש הבדל בין "לשפוט" ל"לטעות", אבל את בטח יודעת את זה כבר. ושוב, גם בגיל 18 זה לא ממש ראלי. דרכון זר יש לך? במידה ויש לך דרכון ישראלי תצטרכי להגיש בקשה לויזת עבודה, משהו ש: א) אנשים בעלי תואר שני ומעלה לא פעם ולא פעמיים נכשלים בו ב) משהו מאוד לא ראילי בהתחשב בעבודה שאת מתכוונת להיות "אופר" ולא עבודה שיכול לתרום באופן משמעותי לכלכלת המדינה המארחת ג) משהו שמעט מאוד מדינות ישקלו בכלל בהתחשב בגילך לא רוצה לדכא אותך, בסך הכל מנסה להזהיר אותך בנוגע לסיבוכים האפשריים. אם את באמת מעוניינת, מן הסתם יש חברות מסודרות שמארגנות דברים בסגנון, מה שמקל בהרבה על הניירת אני מניח. גוגל יכול לעזור לך בעניין יותר ממני

kit k@t

New member
טוב נו

יש חברה שקוראים לה אופר אין אמריקה הם שולחים בחורות צעירות לארה"ב לשישה חודשים עד שנה בשביל להיות שפחות של אנשים עשירים. סיפורים על כמה נורא זה יכול להיות את יכולה למצא בעוברים לארה"ב.... כמובן שהחוויה יכולה להיות נהדרת, אבל ברוב המיקרים היא לא. תחשבי רק למה שאת רוצה להתנדב... את חיה בבית של אנשים זרים, שמתייחסים אלייך כמו שיפחה. את חיה בדרך כלל עם הילדים כל הזמן, ובערבים הפנויים אין לך לאן ללכת. והמשכורת ממש ממש לא משהו. קאט

למעלה