אופרת רוק...

goola1

New member
אופרת רוק...

מקווה שזה אכן המקום הנכון לכתוב זאת, אני פשוט מתה לחלוק את זה איתכם: הלכתי לראות את "מאמי" שזה אופרת קור מדהימה. בכיתי מרוב התרגשות. מאמי הועלתה מזמן והייתה להיט ענק, ועכשיו היא מועלית שנית. אהוד באני הראוי כתב את המוזיקה בביצוע של ערן צור ואורית שחף (סולנית היהודים). לכו בהמוניכם -זאת חוויה מדהימה!

בתור מי שראה את מאמי מזמן

לא כל כך מזמן אבל לא חשוב... קצת קשה לי ללכת לראות את מאמי בביצוע החדש, בעיקר בגלל נעלייה הענקיות של מזי כהן שאני חושש שקצת גדולות על אורית שחף, ובגלל נעליו הענקיות לא פחות של אהוד בנאי, אותן צריך למלא ערן צור, שאני לא כל כך אוהב, האם מישהו יכול לכתוב ביקורת מפורט על ההפקה החדשה?

ganooov

New member
הביקורות שקראתי על זה, ../images/Emo13.gif

ירדו מאוד דווקא על אורית שחף, שנחשבת דווקא זמרת טובה. על ערן צור ואיגי דיין הביקורת היתה מאוד עדינה. בתכל´ס, אם ראית את זה בגרסה הראשונה (הלוואי עלי!), אל תחשוב אפעלו ללכת לזה, חבל על הזכרון שייהרס.

goola1

New member
הביקורת

יצא לי לדבר על ההשוואה לפעם. אכןמה שהיה היה יפה, וכל שאר הזמרים זה לפי טעם אישי, אבל היום בניגוד לפעם יש שכלול מדהים בטכנולוגיה וברעיונות בימוי שפשוט משאירים אותך פעורי פה... גם מי שהיה בעבר יהנה...

mpljp

New member
הלכתי לראות את זה ביום חמישי

אני ואמא שלי התאהבנו בגיטריסט (כמה צפוי מצידי)

say my name

New member
לא ראיתי

אבל שמעתי אותם כשהתארחו אצל יואב קוטנר ברדיו. אולי זה בגלל הנוסטלגיה שגורמת לי לזכור את ההפקה המקורית (ראיתי 3 פעמים...) כמשהו גדול מהחיים ואולי זה בגלל שהנעליים של מזי כהן (אגדת רוק בפני עצמה) הן באמת גדולות - לא יודעת מה הסיבה אבל לא אהבתי את אורית שחף, נראה לי שהיא סתם צורחת בלי להעביר את המורכבות של מה שעובר על הגיבורה. כנראה שמה שעובד מצויין בהופעות של היהודים לא מספיק בשביל "מאמי".

למעלה