הכיבשה הירוקה
New member
אופרת סבון
החיים שלי הם באמת כמו אופרת סבון, תמיד חשבתי שאני "מנפחת" את מה שעובר עלי יותר מידי ולכן אני רואה ככה את החיים שלי... אבל פתאום הבנתי שבאמת מעניין לי בחיים, ואין לי אפילו רגע אחת של מנוחה... ואתם יודעים מה, במחשבה שניה, זה כיף... ממש כיף... תקציר מהפרק האחרון...
שחר (שם בדוי שמה המקורי "הכיבשה...") נזרקת ע"י הדייט שלה, ערן (שם בדוי), שאפילו לא היה חבר שלה. המטרות של ערן לגבי הקשר היו מאוד נעלות : סקס, סקס, וסקס, אך שחר סירבה בתוקף מכיוון שחיפשה קצת אהבה. (בפרקים הקודמים שחר הכירה את ערן ע"י חבר שלו שהיא יצאה איתו ששידך בינהם...) בהמשך הפרק שחר ניפגשת עם הידיד הכי טוב שלה, יואב (שם בדוי) שאומר לה שהוא אוהב אותך, אך מכיון שההרגשה היא חד צדדית החליטו השניים לנתק את הקשר סופית. באותו הפרק שחר פוגשת במקרה את "אהבת הילדות" שלה שמציע לה לצאת איתו מחדש " לזכר הימים הטובים" אך היא מתחמקת מההזמנה. ובסוף הפרק שחר מתקשרת לבחור שהיא אוהבת באמת (רק שהתחושה אינה הדדית...) כל זאת ועוד בפרק הבא של אופרת הסבון "הכבשה הירוקה וסובביה..."
הכבשה הירוקה...
החיים שלי הם באמת כמו אופרת סבון, תמיד חשבתי שאני "מנפחת" את מה שעובר עלי יותר מידי ולכן אני רואה ככה את החיים שלי... אבל פתאום הבנתי שבאמת מעניין לי בחיים, ואין לי אפילו רגע אחת של מנוחה... ואתם יודעים מה, במחשבה שניה, זה כיף... ממש כיף... תקציר מהפרק האחרון...