אופרה, דיאן, ברברה?

ilovem

New member
אופרה, דיאן, ברברה?

ראיתי את הנושא הזה בפורום אחר, אבל זאת לא גניבה כי אני רציתי לרשום אותו לפני ששם רשמו אותו..טוב אני סתם מנסה לשכנע את עצמי אז עיזבו. הפוינט: איזו מהמראיינות אתם מעדיפים? אופרה ווינפרי, דיאן סוייר, או ברברה וולטרס? אני אישית העדפתי את אופרה...למרות שאחרי שהוא סיפר לה כמה סודות מאחורי הקלעים היא הלכה והפיצה אותם, אין לי בעיה איתה. כי היא נתנה למייקל הרגשה נוחה, וראו את זה עליו. הוא היה די רגוע, וחשף הרבה. והיא בתמורה נתנה לו הזדמנות לנקות את עצמו מכל מיני רכילויות... את דיאן לא אהבתי, כי מייקל היה די לחוץ וראו את זה בסוף הראיון כשהוא פרש ידיים כאילו "אני חופשי! אני חופשי! הראיון נגמר!", וגם בגלל ליסה מארי שאותה אני לא בדיוק...אממ...מחבבת...(המעטת השנה), וגם בגלל שדיאן הבת **** הזאת קראה לו אדרוגנט! את ברברה אני לא סבלתי..היא כזאת קרירה, ומייקל היה כל כך מעוצבן בראיון הזה וראו את זה כי הוא השתמש מלא בידיים שלו, והיה חסר מנוחה. היא נתנה לו הרגשה לא טובה וראו את זה עליו. חוץ מזה היא התקיפה אותו ואמרה שהוא דורש את כל צומת הלב בלבוש שלו ובהתנהגות שלו...במקומו הייתי קמה ומכה אותה..טוב אבל הוא ג´נטלמן...ו....well....הוא מייקל ג´קסון..הוא רגיש מדי מכדי להכות אותה... טוב זו ממש הודעה ארוכה...אז אני אשאיר אתכם עם השאלה- את מי מהן אתם מעדיפים?

mayjen

New member
../images/Emo70.gifאופרה הייתה בהרבה יותר נחמדה

אופרה כל הזמן הדגישה את מה שמייקל אמר, שהוא לא אשם, ובאמת הקשיבה לו, ואילו דיאן סוייר כל הזמן הביאה סיפורים (שאני אישית לא שמעתי עליהם לעולם) ולא נתנה למייקל להתבטא כמו שרצה ונכנסה למילים שלו ולהסברים שלו כדי שהיא תוכל לשאול את השאלות ה"טובות" שלה זה היה מגעיל מצידה

למעלה