אופק

חונהלול

New member
אופק

שלום נולדתי בישראל ב-26.2.88 בשעה 7 בבוקר ורציתי לדעת מה האופק שלי ומה זה אומר? בבקשה ...

האופק שלך דגים

מה זה אומר? "אישיות רגישה, אינטואיטיבית, חולמנית ופיוטית, אידיאליסטית "וזרה" בעולם, שניחנה באלטרואיזם ובהזדהות רגשית עם הזולת ורצון לעזור לו. נדיבותו של בעל המפה אינה זוכה בד"כ להערכה לה היא ראוייה, ולעיתים הוא ניתקל אף בכפיות טובה. קיימת נטייה למצבי רוח משתנים; מעליזות ואופטימיות לדכאון ורצון לברוח מהמציאות, הנובעים מהשניות שבאופי. מבנה הגוף ייתכן ועגלגל בצורה עדינה. פנים עגולים, האף קצר והעיניים גדולות וחולמניות, לעיתים מרוחקות זו מזו, מזכירות את עיני הדג. אזור רגיש: כפות הרגליים." טלילה סטן, אסטרולוגיה וההורוסקופ שלך שלך, שבי

Ever ~After

New member
????

שבי, אם היא נולדה בשעה 7 היא צריכה להיות אופק טלה...לא דגים

Ever ~After

New member
טוב דבר ראשון-

למה אתה לא עונה לי אי מייל?
דבר שני- אולי תספר לי איך אתה בודק מה האופק, ואני אגיד לך איך הבנתי שזה טלה.. בכל מקרה... תעני על האי מייל!! שלך

אבל עניתי לך לאי מייל! ../images/Emo4.gif

הוואלה הזה עושה לי בעיות... ונראה שאני אחליף מייל, את לא הראשונה שלא קיבלת מייל שנשלח ממני... ומסתבר שלפעמים גם אני לא מקבל מייל של אחרים... בכל אופן, אני אנסה לשלוח שוב, הפעם מניו מייל (גם שם אני רשום...), אוקיי?
בקשר לאופק, אני מניח שאת מצאת אותו לפי הטבלה, בה מזל האופק זהה למזל השמש בין השעות 4-6, נכון? אך השיטה איננה מדוייקת כלל וכלל. ישנה שיטה חדשה שפיתחה טלילה סטן לילידי ישראל. כל יום יש לו צופן יומי, מוסיפים לו את שעת הלידה + 19 דקות, ומקבלים צופן אישי, כאשר לכל צופן אופק משלו. השיטה הרבה יותר מדוייקת (97%!). אך השיטה היחידה שעובדת הכי טוב, מה לעשות, היא דרך החישוב המלאה שמצריכה לוחות של האופק בקווי האורך והרוחב השונים בשעות השונות של היממה. אבל בעידן המחשב... יש מי שיעשה את העבודה קל יותר ומהר יותר. שלך, שבי
שינסה לשלוח לך שוב מייל...

Ever ~After

New member
שבי

נכנסתי ללניק ששלחת... ולא הבנתי כלום! מחסירים 2 שעות...מושעות עד השעה 12-מה?!

למעלה