הכי גנסטר שיש
New member
אופצית מעוף
אופצית מעוף
האם זו שיטה טובה לקנות אופציה שמחיר שלה נמוך משווי שלה לפי B&S ?
אופצית מעוף
אני מבין שאתה מתייחס לקולים לדוגמאאופצית מעוף
לא רקאני מבין שאתה מתייחס לקולים לדוגמא
קול 950 שווה קניה במיקרה של עליות היום עשיתי סיבוב נחמד משער 530 ל610
לימון מוסיף המון כמו שכתבת חחח /כנסלא רק
אני מתכוון גם לפוטים , ולא ענית לי על השאלה
עזוב מה אתה מאמין שיקרהלימון מוסיף המון כמו שכתבת חחח /כנס
זה לא בהכרח אבל יש סבירות לדוגמא קול 950 דצמבר נמוך מהשווי שלו ואני מאמין שיעלה לעומת פוט 910 דצמבר שיקר לעומת השווי ולא מאמין בו מקווה שהבנת
לא זה לא רעיון טובלא רק
אני מתכוון גם לפוטים , ולא ענית לי על השאלה
אני דווקא מרוויח משיטה כזאתלא זה לא רעיון טוב
מחיר בלאק ושולס שאתה רואה נקבע על פי חישוב התנודה ההיסטורית של מדד המעוף. אם אין לך שיטות חישוב מסובכות מאוד אז אסור לך להניח שהסטיה שהיתה היא שתהיה. אם תבצע בדיקה לאורך זמן של קניה לפי עפרי הנוסחא תגלה שאתה מפסיד כסף.
שובאני דווקא מרוויח משיטה כזאת
היום 16% בקול 950 דצמבר וגם אתמול 14% אז עליי זה תופס
אין שיטה כזואני דווקא מרוויח משיטה כזאת
היום 16% בקול 950 דצמבר וגם אתמול 14% אז עליי זה תופס
אז בעצםאין שיטה כזו
לא קונים לפי הפרשים מבלאק ושולס. מי שעושה את זה הוא חובבן שעוד לא חתף סתירת לחי מהשוק.
הערךאז בעצם
מה נותן לי בלאק ושולס
אוקייהערך
של מחיר האופציה - אין בו ערך אמיתי למעט היכולת לחשב במחשבונים מה יקרה למחיר האופציה כתוצאה משינויים בתנאים של השוק. לעומת זאת בנגזרות החלקיות של נוסחאת חישוב המחיר יש ערך רב כיוון שגם כאשר יש הפרש ברור בין המחיר המחושב למחיר בפועל עדיין הנגזרות החלקיות די מדוייקות. ואלו הן הנגזרות החלקיות : נגזרת על מחיר נכס הבסיס - דלתא - השינוי במחיר האופציה כתוצאה מתנועה של נקודה אחת בנכס. נגזרת על הזמן - טטה - השינוי במחיר האופציה כתוצאה ממעבר יום. נגזרת על סטיית התקן - השינוי במחיר האופציה כתוצאה מעליה של אחוז אחד בסטית התקן נגזרת על הריבית - רו - השינוי במחיר האופציה כתוצאה מעליית הריבית באחוז אחד. מעניינת גם הנגזרת השני העל המחיר גמא - השינוי בדלתא כתוצאה מעליה בנקודה אחת במחיר נכס הבסיס
בלאק ושולסאוקיי
אני יודע את זה אבל נגיד האופוציה עולה 1000 שקל כי מישהו מוכר אותה ב1000 שקל והשווי לפי בלאק ושלוס הוא 1200 ויש סטיית תקן של 20 אחוז (מה זה אומר בדיוק הסטיית תקן?) אז מה זה אומר בעצם
תודה אחיבלאק ושולס
מתמחרת כמו שהיא יודעת לתמחר, כמו שכתבו לך פה, זה לאו דווקא תמחור מדויק. ס"ת שאתה רואה היא סטיית תקן הגלומה באופצייה, כלומר, בהינתן מחיר בפועל, "מחלצים" מהנוסחה את סטיית התקן של השוק המגולמת במחיר הזה, כלומר מה חושב על השוק מי ששילם/קיבל את המחיר הזה. יש על זה הרבה חומר במאמרי הפורום.
מה הולך פה עם הכמות שטויותאני מבין שאתה מתייחס לקולים לדוגמא
קול 950 שווה קניה במיקרה של עליות היום עשיתי סיבוב נחמד משער 530 ל610
למה שטויתמה הולך פה עם הכמות שטויות
שמדברים פה לאחרונה ..?
צודק, אין הביישן למדלמה שטוית
מה זה בושה לשאול ? אני לא יודע אני מחפש הסבר שיעזור לי אתה לא חייב לעזור אבל למה להתנשא ?
לא הבנת אותי, התכוונתי לתשובות, לאלמה שטוית
מה זה בושה לשאול ? אני לא יודע אני מחפש הסבר שיעזור לי אתה לא חייב לעזור אבל למה להתנשא ?
אל תישמע לאף אחד-כולם יפילו אותךאופצית מעוף
כמה עולה ???אל תישמע לאף אחד-כולם יפילו אותך
אף אחד לא מבין פה במעוף וכולם מפסידנים לא ממולץ להתייעץ בצורה כזאת לי יש סודות שוק מעוף אבל כמובן שלא אשתף פה אנשים בחינם אני עם תשואה של 15000% מתחילת שנת 2006
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.