אופצייה להסבר...

Itzik200

New member
אופצייה להסבר...

מכיוון שאני רואה שלא הרבה העלו את הרעיון הנ"ל כאן... אני מתחיל לחשוב שאולי יש טעות בהבנה שלי את הסדרה הדילמה היא למה חלק נשארו ולמה חלק נעלמו וכו' אז אני כותב שוב את ההסבר שלי למה שהלך, כי בין כל התגובות אני לא חושב שאנשים ישימו לב וייתיחסו לזה, היחיד שבין התגובות שלו ראיתי שחושב כמוני הוא Yarin בכל מקרה תגידו האם יש כאן בעיות כלשהן: אבא של ג'יני נולד על האי בעתיד, והיה ממקימי המחתרת ולכן הוא לא יוולד ומכאן גם ג'יני לא, לכן היא נעלמה מתוך היאכטה. לגבי שאר הילדים, אסתר אמרה שההורים שלהם היו חברי מחתרת, לאוו דווקא טיימרים, זה שההורים שלהם היו חברי מחתרת לא אומר שהם נולדו בעתיד או באי נאמר כבר כמה פעמים בסדרה שחלק מחברי המחתרת הם אנשים רגילים שטיימרים מהעתיד גייסו אותם מהשנה שבה הם חיו כך לדוגמא אבא של סול יכל להוולד לפני פגיעת האסטרויד בישראל, לאחר כמה שנים לדוגמא יגיע טיימר מהעתיד ויבקש את עזרתו בבניית המנהרה. נאמר גם שאסתר גויסה ולא מהעתיד וכו' ולכן הילדים לא נעלמו, כי ההורים שלהם נולדו בעבר מלבד טומי וג'יני שההורים שלהם הם היחידים מהעתיד...

DIDI1524

New member
אבל אסתר טיימרית

וטיימרים זה רק אנשים שנולדו על האי ואם היא נולדה על האי אז לפי ההסבר שלך גם אנה וליבי היו צריכות להיעלם

Itzik200

New member
נו אז מה, הוא לא יכל להיות מחסל שלא נולד על

האי? אמרו שהוא טיימר? לא חושב

jack 1

New member
מממ

אני מאמין שכל המחסלים הם טיימרים.כי הרי הקונגרס לא גייס אנשים רגילים.

Itzik200

New member
אני לא זוכר שאמרו שאסתר טיימרית

אני זוכר שכן ציינו שהיא אישה שטיימרים מהעתיד גייסו אותה והיא נולדה בשנה בה הם טיילו או שאני טועה

DIDI1524

New member
אבל לפי מה שהבנתי כל הסיפור של אישה רגילה

שהמחתרת גייסה זה התברר כשקר-אסתר פשוט שמרה בסוד את העובדה שהיא טיימרית וזה היה סיפור כיסוי כזה

dar dahan

Member
אני אומנם העליתי את זה בתגובה אחרת שלי אבל...

אני יאמר את זה שוב (ד,א אני חדש וזאת הודעה שנייה שלי) לגבי החבורה, ג'יני נראה לי נעלמה לגמרי כי אל תשכחו שהיא לא חזרה איתם בעבר ולכן מכיוון שהיאכטה נעלמה אז היא לא קיימת, וגם מכיוון שאבא שלה שון בא מהעתיד. ולגבי שאר החבורה: מייקי היה אמור להיעלם כביכול כי אבא שלו טיימר, נראה לי שאסתר עייני היא למעשה הפכה להיות טיימרית ע"י טיימרים מהמחתרת שהפכו אותה לטיימרית וזה מסביר למה ליבי ואנה לא נעלמו, ולגבי זואי וסול, אסתר עייני לא אמרה שההורים שלהם באו מהעתיד אלא שהם היו חלק מהמחתרת שכידוע גייסו גם אנשים פשוטים מהמאה ה21-20.

למעלה