אופציה סינית

אופציה סינית

שלום ראיתי שחברת gt-forex מפרסמת משהו שנקרא אופציה סינית לפי מיטב הבנתי זו השקעה שאם אתה מרוויח אתה לוקח את הרווחים במידה ואתה מפסיד אתה מקבל את הקרן חזרה. מישהו יכול להסביר לי את זה לעומק...

1niko1

New member
אופציה סינית....

כן זה נכון יש כזה דבר באמת זה הפקדה של כסף לזמן מוגבל עם אופציה אך ורק להרוויח אם אתה משקיע ומפסיד ההפסד על חשבון החברה... כמה הם מבקשים להפקיד ??

jo פלביוס

New member
לפני שאתה שואל על האופציה.

לפני שאתה שואל על האופציה,תשאל מי זו החברה הזו? מי עומד מאחוריה ומה מידת האמינות שלה. עד כמה שידוע לי היא חברה די חדשה ואנונימית. (פחות או יותר כמו האופציה הסינית,בצחוק)

אופציה סינית

דווקא ביררתי על החברה היא נשמעת אמינה והבנתי שיש לה גב כלכלי

tomer31071983

New member
אחלה דבר.........

אני מכיר את החברה הזאת ,לחבר טוב יש חשבון שם הם חברה בסדר ואמינה ... תקשיבו אם קיים דבר כזה שווה לבדוק אני יחזור עם פרטים אני יבדוק את זה היום....

1niko1

New member
בדקתי...

זאת חברה אמינה וגם דיברתי עם אחד ממנהלי תיקי לקוחות שלהם זה אקט שיווקי נטו וזאת אופציה מעולה לעשות כסף ... מה אכפת לי להפקיד אצלם 3000 $ וגם אם אני מפסיד את הכסף בסוף הזמן המוקצב אני מקבל את הכסף בחזרה

אופציה סינית

החברה ממוקמת בשער העיר ברמת גן ברמת גן ואין מצב שהחברה לא מחזירה את הכסף יש חוזה תדבר אתם תקבל פרטים

1niko1

New member
שטויות...

גם אני בדקתי את האופציה הזאת לעומק כמו שכבר אמרתי ואפילו שלחו לי את פרטי העסקה באופציה הזאת אתה מוגן מכול כיון ואי אפשר להפסיד ולא שקל אחד ... אני כנראה יעשה את העסקה השבוע ... מה אכפת לכם תנסו ותבדקו .... לא מצאתי משהו יותר טוב מזה...

למעלה