אופפ

RNaon

New member
אופפ../images/Emo10.gif

היי אני חדשה פה .. ואני רוצה לספר לכם על דבר שקורה לי בבית ספר ובטח קורה גם לעוד ילדים אחרים .. אני לומדת בכיתה ט' רגילה .. ובכיתה שלי יש לי ת'ציונים הכי טובים .. שזאת לא כזאת חוכמה נוכח האינטליגנציה ה"גבוהה" בכיתה שלי .. אז מה הבעיה שלי? חלק גדול מהכיתה שלי ערסים .. אבל מהזה ערסים? מהסוג שלהיות טיפש זה "קול" ולהפריע ללא "קולים" (יענו, אלה שיודעים מהזה 1 ועוד 1) ללמוד לבגרויות .. יום אחד, אני לחוצפתי, הפרעתי להם בלהפריע לי ללמוד .. צעקתי עליהם שיסתמו .. ומאז הם משגעים אותיי .. כאשר אני באה לשבת במקום שלי בהקבצה באנגלית (שבמקרה קרוב ל"טריטוריה" שלהם) הם מפילים את התיק קבוע לרצפה, או מחביאים לי אותו באיזשהו מקום .. והיום כשהם הפילו לי את התיק, הם שברו לי את האוזניות החדשות של הMP .. אוזניות של SONY שחסכתי כדי לקנות אותן .. וזה היה כהזה מעצבןן .. ואני לא רוצה לעשות להם משהו כי הם בטח מכירים איזה חבר של חבר של חבר שלהם שיהרוס לי את החצי שנה שנותרה לי בחטיבה .. למה אנשים שלא ידעו בכל החיים שלהם חצי מהדברים שאני יודעת עכשיו, גורמים לי ככה להרגיש .. למה הטיפשים האלה שולטים לנו בשכבה!?!!? דיי לשלטון הערסים!!!!! סורי על החפירה הייתי חייבת לפרוק ..

matron

New member
....

אני מבינה אותך, גם אני עוברת דברים כאלה, ואפילו יותר גרועים ממה שאת מתארת. הדרך היחידה והנפוצה בשביל לצאת מכל הדבר הזה, זה להתרחק מהם, וכשהם מסתכלים עליך, תחזירי להם מבט עצבני שמראה שאין לך זמן עכשיו לכל השטויות שלהם. הכי חשוב זה להתרחק מהם, ולא להתקרב לסביבה שלהם. אם הם בכל זאת עדין מפריעים לך, ומפילים לך תתיק וכל מיני, תתעלמי מזה, ואל תגיבי להם בכלל. ובכלל, למה בכלל להתייחס לדברים שערסים עושים? הם סתם נזק לסביבה... (אני וידיד שלי הקמנו עמותה לנפגעי הערסים, מוזמנת להצטרף
).

netapet2

New member
רצוי לדבר על זה עם

המורה או המנהלת, או משהו- ולהודיע שזה מה שקרה ואת לא מוכנה להגיע לבית ספר כל עוד הם לא ייקנו לך אוזניות חדשות, ושאם הם טוענים שאסור להביא דברים חשובים לבית ספר שיישקו לך כי עובדה הערסים מביאים את כל הבית שלהם איתם ולא עושים להם כלום

באיזה זכות! ../images/Emo46.gif

באיזה זכות הם שוברים לך את האוזניות? ובאיזה זכות לעזעזל הם הופכים לך ת'תיק? ובאיזה זכות המנהל/ת מתעלמים מזה! אני כועסת בשבילך,יו לעזעזל מי הרשה להם לשבור לך את האוזניות! כאילו מי הרשה להם! במקומך הייתי הולכת למנהלת והייתי גורמת להם לשבת בבית. לאנשים כאלה לא מגיע ללמוד בכלל,גם ככה לא יצא מהם כלום.

Sophieee

New member
--->

אני באמת מבינה אותך,אפילו שאצלנו ערסים הם לא ברמה כזאת. ואני גם ממש אבין אם את לא רוצה ללכת למנהלת ולמורה,כי אפילו אם לא אכפת לך שהערסים המפגרים האלו יקראו לך מלשינה וכו'..(גם אצלנו הם ככה),עדיין די רוצים להתמודד עם זה לבד,וזה דיי מעצבן מה שיקרה אחרי שתלכי למנהלת.אבל אני בכל זאת חושבת שאת צריכה ללכת למורה,אם היא לא תטפל-לרכזת ולמנהלת..אבל אל תחכי יותר מדי זמן,כי "מילא" (עלאק מילא) להעיף את התיק,אבל לשבור את האוזניות.חמודה,הם חייבים לך כסף.חוץ מזה,לא ממש יש לי מה להציע לך לעשות,כי באמת אני בטוחה שלכולנו נמאס מהערסים שכביכול "שולטים".צריך איכשהו (למישו יש רעיונות?)להוריד להם את כל ה"פוזה" כמו שאומרים.נמאב כבר שהם חושבים שהם הכי טובים(וכמובן שהם בדיוק ההפך.)אני יודעת גם שכולם אומרים שבעתיד,הם ישלמנו על זה,אבל תכלס?מה זה עוזר לנו? אנשים,צריך לחשוב על איך לגרום לערסים להרגיש שהם לא...נו,לא יודעת,שהם נמאסו או משהו כזה.להוריד להם ת'פוזה או מה שזה לא יהיה.נמאס כבר. *סורי על החפירה*

RNaon

New member
צודקים

התקשרתי למורה שלי (שבמקרה היא גם הרכזת) וסיפרתי לה מה קרה, ומחר נראה מה יהיה .. דבר אחד אני יודעת, שהם לא יצאו מיזה בלי עונש. עד שאני לא מקבלת את כל הכסף עד לאגורה האחרונה. צריך שמישהו יעמיד את כל אלה במקום. למה מי הם בכלל?!?!?!

sapirosh92

New member
תשמעי..

פשוט תסתובבי עם החברות שלך כל הזמן וכל פעם שהם באים עליך תרדי עליהם אל תראי להם שזה מפחיד אותך.. יערבו ת'חבר של החבר של החבר שלהם לכי לרכזת תתלונני למה את חייבת להם משהו? למה מה קרה שיהרסו לך ת'דברים ויגעו לך בתיק..

RNaon

New member
המשך הסיפור

אז ככה .. היום בבוקר המורה קראה לו לאותו ילד שראיתי שמפיל לי ת'תיק ודיברה אותו קיצר הוא יקנה לי אוזניות חדשות .. אבל האוזניות זה לא מה שעניין אותי .. אלא זה שהעניין הזה של להרוס דברים שלא שלך יחזור שוב .. פתחתי מין דיון כיתתי על התופעה הזאתי והתווכחתי עם ה"וואנבי" ערסים בכיתה שלי .. ודיי השתקתי אותם :] תהיו בטוחים שעכשיו אף אחד לא ידע לי בתיק!! 1-0 נגד הערסים :]

ברוכה הבאה

אני אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת(למזלי) אבל לדעתי את צריכה להיות יותר בוגרת מהם ולהראות שזה לא אכפת לך וזה לא מצחיק אף אחד ולגרום להם להראות מטומטמים. אם זה לא עוזר,כמו שאמרו פה קודם תפני למישהו...

מוות לערסים../images/Emo2.gif

תראי גם לי הייתי בעיה כזו עד שהחלטתי לבוא ולדפוק מכות לאחד הערסים ,ומסקנה:ערס נובח לא נושך פעם אחת תבואי תרימי תקול שלך ותראי שהכל יהיה בסדר... זה כולה ערסים הם לא אינטילגנטים במיוחד אם תגידי להם שאת תקחי את המפרק שלך ותשתמשי בה '' הם לא יביונו ,ואם תגידי ל'' עוד פעם אחת אתה מדבר עליי אני אדפוק לך תראש בקיר יא ערס מגעיל'' הם כן... ודרך אגב את לא היחידה גמלי רוב הילדים בשכבה זה ערסים בעלי אוצר מילים קטן ואייקו עוד יותר קטן. בהצלחה!

sapirosh92

New member
חחחח... *מזדהה*

רמת האייקיו שלהם שואפת ל-1- וגם זה בלחץ.. המילים הכי אינטילגנטיות באוצר מילים שלהם זה כרפעליך ונשמאמי... ותכלס "ערס נובח אינו נושך". תעשי ככה ראש מורמם,מבט של "למה מי אתה בכלל י'ערס מסריח", וכמה קללות בסטוק ואת מסודרת

למעלה