אופפפפפפפ

אופפפפפפפ

אני מצד אחד כל כך מאושרת! מצד שני לא רוצה להתבגר! אני מפחדת... ואני כל כך תקועה... לא דיי שיש לי הפרעות לימודיות לקיתי במחלה כרונית שהוציאה אותי מכל מסגרת נורמטיבית. אני רוצה להתחיל בחיים. אני רוצה להתחיל ללמוד. אבל אני מפחדת מכשלון ושכחתי כבר איך לומדים... ואני גם לא יודעת מה ללמוד שיפרנס אותי! ואמא משגעת אותי! והעובדת הסוציאלית של ביטוח לאומי לא עונה להודעות שלי! אופפפפ לעומת זאת היום הלכתי למסיבת depech mode להקה מצויינת ונהנתי כל כך! והבריאות משתפרת, והלכתי למסיבה המדוברת עם חברה מאוד טובה ויקרה! שכבר זמן מה הקשר ביננו התרופף... והייתי אמיצה לפניי שלושה שבועות ועזבתי בן זוג שהייתי איתו חצי שנה... ובקיצור- ממה לעזאזל אני מפחדת?! אופפפ אופפפ אופפפ טוב סליחה שאני סתם מתאוננת כאן לשווא... אני פשוט מרגישה שכל פעם שאני מוצאת דרך וכיוון אני מפחדת ונלחצת וחוזרת למקום שנקרא- שוםמקום. מקווה שאני לא מטריחה יתר על המידה ושזה בסדר לפרוק כאן את ההיסטריה שלי... המון תודה, שלכם\ו, אני שירה

דליה.ד

New member
שירה, אני חושבת ש...

את נמצאת בזמן הנכון בבמקום הנכון. ובאמת בגיל שלך זהו הזמן להתלבט ולחשוש (בעת ובעונה אחת), וכל המחשבות האלה "מה יהיה איתי"???? אני מבינה אותך, אבל תחשבי שיש עוד מליוני בני נוער, ברגע זה ממש, שמרגישים וחוששים בדיוק כמוך. צרת רבים חצי נחמה? אני בהחלט מעריכה את היכולת שלך, למרות המצב הרגשי הלא יציב, להנות מהחיים, לצאת לבלות. זה נהדר! ואם אוכל להציע הצעה: יש הרבה מכונים המתמחים בהכוונה מקצועית ולימודית, תוכלי לפנות אליהם, לעבור שם מבחנים שונים והם ימליצו לך לאן לפנות. אני בעבר הרחוק (מיד אחרי הצבא) עשיתי זאת, ואכן המליצו לי על חינוך... היום אני מורה לחינוך מיוחד, מאוד אוהבת את עבודתי (מחנכת כיתת cp) ושמחה שאכן קיבלתי כיוון. כמובן שלמדתי לתואר ראשון בחינוך מיוחד, כרגע אני מדשדשת בתואר שני, אבל גם זה יבוא. אז בהצלחה! אני מצרפת מספר קישורים להכוונה מקצועית ולימודית:

תודה דליה על הקישורים ../images/Emo24.gif

אני אבדוק את הקישורים... בסך הכל יהיה בסדר, אני צריכה להרגע ולהתמקד... רק מה חבל יש לי הפרעת קשב וריכוז... חיחיחי ועל כן היכולת להתמקד... את יודעת...
יהיה טוב!

zivadina

New member
לפעמים הכל מתערבב לו בראש

במיוחד אם אתה ADHD . אבל יש גם תקופות של צלילות מחשבתית והברקות שמזניקות את האינטליגנציה שלנו לגבהים בהבזקים, ואז אפשר לקבל תמונה ברורה והחלטות חכמות. תקבלי את תקופת הבילבול באהבה, כי אחר כך תבוא תקופת הבהירות, ההחלטה והמעשה. כל אחד בקצב שלו, ולא בקצב של הסובבים אותו. ובעיקר תאהבי את עצמך זה תמיד עוזר

למעלה