אופפפפפפפפפ

m i c h a l i

New member
אופפפפפפפפפ../images/Emo184.gif

אני שונאת להיות חולהההההההההההההההההההההה כשהאף נוזל כל היום וכל הלילה כשהשיעול נשמע כמו טרקטור שלא מניע כשכל הגוף כואב כאילו עבר עליו הטרקטור ההוא שלא מניע למי יש תרופות סבתא אבל כאלה שעוזרות באמת ?
ותודה לאמא שלי שהכינה לי מרק עוף אמיתי שמחמם גם את הגוף וגם את הלב

daniela1975

New member
ראשית מאחלת לך החלמה ../images/Emo24.gif

מהירה ביותר !! נראה לי שאמך הכינה לך את התרופה הכי מועילה למה שתיארת... אין...פשוט אין כמו אמא !!

a44

New member
זה מתסכל,ואין הרבה מה לעשות../images/Emo1.gif

רק לישון ולישון, כמה שאפשר - עד שיעבור. החלמה מהירה לך מיכלי

החלמה מהירה מיכלי ../images/Emo24.gif

לפעמים הגוף מכריח אותנו לנוח אז קחי לך את המנוחה בכיף ...

רפואה שלמה מיכלי ../images/Emo189.gif

תרופות סבתא שאולי את מכירה : לקצוץ בצל ו"להשרות" בקצת דבש ולהניח עד הבוקר, ואז במשך היום כל פעם לשתות כף של המיץ שנוצר מהשילוב בין הבצל לדבש - זה כמו אנטיביוטיקה טבעית. וגם הייתי מציעה לך לקחת כמויות של ויטמין סי (2000 מ"ג ליום) זה תמיד מועיל. תנסי לאכול פחות מוצרי חלב בימים אלה כדי למנוע הצטברות מיותרת של ליחה.. מאחלת לך שתרגישי טוב במהרה..

ולעצות המצויינות של סומסום אפשר גם

לחתוך פרוסה של ג'ינג'ר טרי ופשוט להריח או לחילופין לשפוך עליו מים רותחים ולנשום מהאדים שעולים. בריאות שלמה ומהירה.

s h o o s h a

New member
מרק של אמא

בטח את כבר מרגישה טוב יותר בזכות המרק של אמא. בטוח!!! ולתוספת, מאחלת לך ים של בריאות מה ים? אוקיאנוס

ron68

New member
רפואה שלמה

מיכלי אין רע בלי טוב. קחי איתך ספר טוב למיטה ותנוחי. תקשיבי לגוף שלך. זה מתסכל אבל עוברים את זה. שתרגישי טוב במהרה.

m i c h a l i

New member
תודה לכולן ../images/Emo24.gif

הרופאה המליצה על מנוחה ואני קיבלתי את ההמלצה חחח מרגישה טוב יותר וחוזרת היום לעבודה בכוחות מחודשים תודה על התמיכה

למעלה