אופס[?]

DoRiNuS sMiNiA

New member
אופס[?]

בדרך כלל אתם פוגשים את השחקנים במפגש מעריצים וכל המפגשים האלה
אבל תארו לכם שאתם פתאום קולטים את מיכאל בים יושב ומשתזף לו ובדיוק עברתם שם ונפל לכם הארטיק עליו
או שאתם בדיוק הולכים למכולת לקנות לאמא שלכם שמנת מתוקה,כי בדיוק באמצע העוגה היא נזכרה שאין לה!
ואז אתם קולטים את ידידיה עם בוקסר זורק את הזבל! במקרה ישבתם לאכול עם החברים בפלאפל ופתאום אתם קולטים את אבי טורף שווארמה וכל הפרצוף שלו מפוצץ בטחינה,וציפב נדבק לו על הפרצוף!
[וזה בשביל ביקי] תארו לכם שאתם מסתובבים שלכם ברחוב ואתם קולטים את רובי מדבר לעצמו
בקיצור,איך הייתם מגיבים למקרים כאלה שאתם פוגשים אותם אבל בסיטואציות מביכות ביותר!

נעמקה19

New member
תמיד חלמתי לפגוש את אדית בתור לסופר

או לראות אותה אוכלת גלידה בד"ר לק. אלו הפנטזיות הפרטיות שלי..
...

נעמקה19

New member
אה כן,

ותמי גם רציתי לפגוש אותה בכיתן
זה נראה מקום כזה שמתאים לה להיות בו XD וגם סינמה סיטי..כן..

נעמקה19

New member
אממ... אני לא.

כל מי שאוכל טופון נראה כמו פיל מת. כל השוקולד הנמס יוצא מכל היכוונים ומשפריץ לך על כל הפרצוף ואתה נראה כמו תחת. זה די נורא. אבל מצד שני, חצי מאנשים שאוכלים פלאפל גם כן נראים ככה, ואדית לא
(להלן פרק 35) אז אולי גם את זה היא יודעת לאכול יפה! אז שיניתי את דעתי. אני רוצה לראות את אדית אוכלת טופון
!

chen010189

New member
מזכיר לי שאני נתקלתי באבי משייגעצ

מוריד זבל עם הכלבה שלו והוא לבש פיג'מה
אבל זה לא היה מביך פשוט אמרתי לו שלום ושאלתי מה המצב שיהיה לו בכיף, גם אני זורקת זבל וגם אני יצאתי עם פיג'מה מהבית

j u l i a 1 3

New member
תמיד חלמתי לפגוש את מיכאל ב...

בכל מקום אפשרי העיקר לפגוש אותו! וכנראה שהייתי מתעלפת או משהו...

DoRiNuS sMiNiA

New member
להתעלף?

צריך ללמד למתן את הציפיות שלך כלפי בנאדם. כי זה שהוא נראה מקסים לא אומר שהוא כזה. מניסיון:]

j u l i a 1 3

New member
טוב, אולי לא להתעלף

אבל תיהי בטוחה שאני אהיה מאוד קרובה להתעלפות. בכל מקרה, אני בטוחה שאני ממש אתרגש- כי בכל זאת- זה מיכאל

KiShKooSh

New member
היא לא מדברת ספציפית על מיכאל

פשוט אנשים בונים ממפורסם סוג של אל והוא לא אל אבל לא חסר כאלה שהם מפורסמים והם בני אדם מגעילים

orel4400

New member
אוראל תנשמיי רגעע

טוב... מיכאל ים... שיזוף?!?! וואי וואי שנייה אני בהלם!!!! הייתי עוברת לידו ואומרת לו שאני אוראל שכתבתי לו מכתב... בטוח זוכר... ואז היינו מדברים..הרבה ... חחח ואם במקרה נפל לי הארטיק אז הייתי אומרת לו סליחה... (ומתחילה לנקות אותו...) (אממ אמממ.... בלי חולצה... מכנס קצר)

orel4400

New member
תנו לי שנייה לחשוב על מיכאל בלי..

חולצה... כמו שראיתם (בפרק שרותם שמה לו חרדל) הוא הוריד את החולצה.. ואני קלטתי את הגוף שלוו וואי וואי... וגם בפרק 15 במסיבה של אבי שהוא הוריד חולצה כדי שאיה תגזור לו את הטיקט.. גם שם אני שמתי לב לגוף שלו!

orel4400

New member
אעעעעעעעעעעעעעעע

אני שמחה שמישהי כאן חושבת ככה!!!! ונ.ב מי זה אריק בניק שלך?!

liat love arik

New member
התוונתי על אבי אבל..

בקשר לריבועים
ואריק...זה ילד....חתיך...שלא איתי בכיתה..הוא מביה"ס אחר...והכרתי אותו בחופשת פסח...ואני מאוהבבבת בוו

למעלה