שינויים,גן העצמאות או גן החשמל?
א אני טליה New member 11/11/03 #21 אתה לא אמור להיות בן? נורופן (מזיין את כל הכדורים) כדורגל או כדורסל?
Y Yael Floyd New member 11/11/03 #22 מה זה משנה, העיקר שיש מכות ../images/Emo8.gif שיעור ספורט זה הדבר הכי מצחיק בעולם כי אפחת לא יודעת לשחק, אבל בסוף כולן הולכות מכות ונשארות מרוחות על הפרקט עד הצלצול. שלומי שבן או שלומי שבת?
מה זה משנה, העיקר שיש מכות ../images/Emo8.gif שיעור ספורט זה הדבר הכי מצחיק בעולם כי אפחת לא יודעת לשחק, אבל בסוף כולן הולכות מכות ונשארות מרוחות על הפרקט עד הצלצול. שלומי שבן או שלומי שבת?
Y Yael Floyd New member 11/11/03 #27 הכל ביחד, כדי שאף פעם לא ישעמם ../images/Emo9.gif <יעל לא יודעת לבחור> ללכת מחר לביצפר או לא ללכת מחר לביצפר?
הכל ביחד, כדי שאף פעם לא ישעמם ../images/Emo9.gif <יעל לא יודעת לבחור> ללכת מחר לביצפר או לא ללכת מחר לביצפר?
א אני טליה New member 11/11/03 #28 ללכת, אבל להתחיל ב12 ולחזור אחרי שעתיים, כי כיתה יב' זה שכונה. קיציס או פרידמן?
Y Yael Floyd New member 11/11/03 #31 מסמרים ונוצות (למרות שבסנטיאגו אני יותר אוהבת את הנגינה, הטקסטים של מסמרים ונוצות הרבה יותר טובים. פלטפוס או החמישייה?
מסמרים ונוצות (למרות שבסנטיאגו אני יותר אוהבת את הנגינה, הטקסטים של מסמרים ונוצות הרבה יותר טובים. פלטפוס או החמישייה?
א אני טליה New member 11/11/03 #33 אני מרגישה כמו בפורום זיהוי שירים!! חחח כזה פורום עמוס שאיזה מאה אנשים שולחים שם הודעה באותו הזמן. ואם כבר שאלת, אז החמישיה.
אני מרגישה כמו בפורום זיהוי שירים!! חחח כזה פורום עמוס שאיזה מאה אנשים שולחים שם הודעה באותו הזמן. ואם כבר שאלת, אז החמישיה.