אופס, שכחתי.

אופס, שכחתי.../images/Emo122.gif

מהמרואיין השבועי..
[או במקרה של הפורום הזה; המרואיין השנתי
] מה זה? וואלה, אין לי שמץ. סתם. כל שבוע אני אבחר מישהו מהפורום, וכל השאר ישאלו אותו שאלות, דברים שתמיד רציתם לשאול בנאדם מסויים ולא הייתה לכם במה. אז עכשיו יש לכם. תשאלו מה שבא לכם, אם מישהו לא רוצה לענות על שאלה מסויימת, שלא ידלג, פשוט יכתוב "לא מוכן לענות על זה", או כל ניסוח נורמלי אחר. [ולא "לא בז** שלי לענות" וכו'] עכשיו אחרי שכולם הבינו[אם מישהו לא הבין, שישלח מסר/יגיב פה. עדיף מסר
], נתחיל
אז כמה שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: שכבה: קן: משו שהיית רוצה לספר לנו: עד כמה את/ה אוהב/ת אותי[מי שכותב שהוא לא אוהב אותי, שלא יצפה לחיות עוד הרבה זמן]: תמונה[לא חובה אבל מאוד רצוי]: והפעם, הילדה הכייייייייי ססגונית בפורום, חללללללללי! בקיצור, שתפו פעולה, אל תהיו שמוקים, ויהיה פנאאאאאאאן

ישששששששששש :):):)

איזה כייף לי =) טוב אז........ שם: חלי גיל: 17 ושלושה חודשים ככה... תאריך לידה: 30.7.90 שכבה: שומריה אימפריה!!!!!11 קן: ג'סי כהן אימפריההההההההההה !!!! :):) משו שהיית רוצה לספר לנו: שהמחשב שלי עומד למות :( ויש לי מצעים פלנר חמודים כאלה בצבע סגול O_O עד כמה את/ה אוהב/ת אותי[מי שכותב שהוא לא אוהב אותי, שלא יצפה לחיות עוד הרבה זמן]: המון המון המון :) תמונה[לא חובה אבל מאוד רצוי]: אני עם הכומתה ביום שפ"ק בקן... כן..זה הקן לפני השפ:ק...חחח

חחחחחחחליליליליללילי

אני שונאת אותך. [עכשיו זה הקטע שאת שואלת "למה?!"] להגיד לך למה?! כי מיטל מקמנרת אצלך והיא הכייייייייייייי מותק שיש ואוף אני כ"כ מתגעגעתתתתתתתתת
אז מה שלומך? ולמה הפרצוף תחת?!
למה את מעפנה ולא יצאת למסע ישראלי? וכמה באמת את אוהבת אותי? [בלי לשקר!!]

אלוונננננננננה למה?!?!?

אבל כבר ענית!? טוב לומשנה
אז מה שלומך? הכל טוב אחי XD ולמה הפרצוף תחת?! שום פרצוף תחת P: אני בסדר אני.. :) למה את מעפנה ולא יצאת למסע ישראלי? הבצפר המעפן אמר שאם לא יוצאים מעל 120 הטיול מתבטל ולא יצאו 120 =\ אז חבלוש..אבל אני שילמתי כבר לצאת!! אני רציתי לצאת!!! וכמה באמת את אוהבת אותי? מוצ'ו מוצ'ו...חחח סתם נו באמת הרבה :*) [בלי לשקר!!]

מממ...

בקרוב!! באמת צריך להפגש!! רק תגידי לי יום שעה ומה אוכלים |XD| אני מתגעגעת מוצ'ו !!! :) עומר אמר שיש בקרוב ערב קבוצה ויהיה כייף :):) ווהוו ... בפרינג'...... :):)

ye ye

New member
אוקע

יום ושעה תגידי את.. עוגיות עובד? "בקרוב"... עוד שבועיים. עד אז אני אסיים לכתוב פרק שלם בעבודה שלי (הלוואי!!!) אין לי מושג איפה הפרינג', אבל אני חושבת שיהיה טעים בערב קבוצה. צריך לעשות פעם בילוי קבוצה בתל אביב. אם לא עושים אצלנו פעולות, לפחות נגרור אתכם לפיצה יקרה או משהו XP

חלושששששששש!!!!!!!

מה נשמע מותק שלי? איך היה הראיון בפיצה האט? התקבלת?!(אני מקווה שכן!) נכון שעדי ואורית נשמות טובות? מה הפדיחה השבועית שלך? איך היה ביום ראשון בקניון הזהב? נכון שזה היה מגניב להתאפר ווירטואלית ולהרגיש פרחוש? מתה עלייך נשמתי!

חניייייי :) ../images/Emo99.gif

מה נשמע מותק שלי? סבבי בים P: איך היה הראיון בפיצה האט? היה אחלה...נתן הרגשה טובה..ניראלי התקבלתי :):) התקבלת?!(אני מקווה שכן!) אני גם..חח... נכון שעדי ואורית נשמות טובות? כפרעלייהן P: מה הפדיחה השבועית שלך? אין לי שמץ.. איך היה ביום ראשון בקניון הזהב? היה על הכייף כיופק P: חחחחחח [תמיד רציתי להגיד את זה..] נכון שזה היה מגניב להתאפר ווירטואלית ולהרגיש פרחוש? חחח כןן..כולם צוחקים עליי על התמונה ההיא... אוהבת 3>

הוצאת את התמונה?

XDDDD תסרקי ותראי לי!!דווקא שלך יצא טובה, אני כנראה ביומראשון עם אבא בזהב ואני מתפדחת להוציא תתמונה ולהראות לו כמה אני יפה במראה בוקר של חברת קרוליין

חח לא הוצאתי...

אני מראה להם בפלאפון...זוכרת שצילמתי?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כולם אומרים לי שאני מאופרת מוזר...o_O

למעלה