אופס..מכמונת...

יריבוס

New member
אופס..מכמונת...

כמו כולם הלכתי לגן וספרתי עד עשר, אח``כ הוצאתי רשיון ונסעתי כמו מטורף. כמה שנים אחרי והג`וק לא יוצא ממני, זה לא שהפכתי לישראלי הטיפוסי שחייב לטוס נמוך בשביל שיראו את המדבקה של NO FEAR על השמשה.. פשוט למדתי להינות מהאספלט המחורבן של ארצנו. התחלתי להשקיע בתחום ואפילו קניתי ספורטיבית קטנה ומטריפה העונה לשם ניקיטה (1300 106 RALLYE ), שמתי אגזוז, פילטרים, הנמכתי פה, ניפחתי שם. בקיצור התחפשתי לריצ`רד ברנס עם רכב חלופי. בדיוק שהתחלתי להרגיש שולט בשפה הצרפתית בעיקולים של ירושלים-ת``א ודרומה הונחתה עליי מכת שמיים .. 1500 ש``ח קנס בצורת מעטפה כתומה לבנה עם ציור של FUCK``N משטרת תנועה. לשם הפירוט, מדובר בקנס מקורי של 750 שקלים תקלים וחדשים עם ריבית קבועה שמתעדכנת כל חצי שנה. מה לעזעזל הם נזכרו בי אחרי כמעט שנה אחרי שהצטלמתי 60 קמ``ש מעל המותר, ועוד על האופנוע שלי (מהימים שנסעתי לאט)??!! לסיכומו של עניין, ראו הוזהרתם - את המשטרה לא מעניין אם קיבלת או לא קיבלת את הדו``ח בדואר. זה עיניין של מערכת מוצלחת אחרת. (ניחשתם נכון) אתם תשלמו את מלוא הסכום אם אתם חיילים, סטודנטים, נכים או עוורים. נקודות זה לא רק בוויזה, לכן מפנקים אותכם בקורס חינם - נהיגה מונעת. ANYWAY נקנח בציטוט של להקה ירושלמית - ``כוס אממק כל המנאיק``. אופנוענים תורידו את הלוחיות מאחורה שלא ידפקו אותכם מאותו הכיוון. מי שרוצה להתעדכן במלחמה בטחנות ``הצדק`` או לעוץ בנושא - יותר ממוזמן! יריבוס, ותיזהרו ממיכמונות שנוכל להיפגש על הכביש

עמרי 24

New member
נקודות...פעם אספתי כאלה

יש לי רשיון מעל 6 שנים, לא הייתה לי נקודה אחת עד שנכנסתי לעבוד בחברת שליחויות (תמונה של הרכב שלי ומה שעבר עליו נמצאת בדף הראשון של הפורום) כל חודש הכרתי שוטרים חדשים, ביניהם כאלה שויתרו לי, בניהם כאלו שלא. תוך 4 חודשים כבר צברתי 6 נקודות,ואם לא היה לי כזה מזל וכשרון דראמטי, היו יכולים להיות לי הרבה יותר. היו שתי שוטרות שעצרו אותי באשדוד, כביש של 50,נסעתי 83, יצאתי אליהם מהרכב,הן הראו לי את המכמונת, אמרו לי להביא את הרשיונות. נכנסתי לרכב חיפשתי את הארנק, למזלי,שכחתי אותו בבית באותו יום ואז קפץ לי הרעיון:. יצאתי מהרכב בקללות,בעטתי באוטו,בעצים,באבנים ובכל מה שבא לרגל. צעקתי בכל שפה אפשרית, לקח להן משהו כמו 10 דקות להרגיע אותי,כדי שאספר להם מה בדיוק קרה. אמרתי להן שאיבדתי את הארנק או שגנבו לי אותו,והיו לי יותר מ-2000 שקל,כספי גבייה, מלקוחות\הבוס שלי יהרוג אותי ואני יפוטר מיד... הן התחילו לנסות ליעץ לי,אמרו לי שאני יכול להתקשר ללקוחות,לבוא אליהם עם צו בית משפט והכל, ולא השתכנעתי (אלא מה?) בסוף הן אמרו לי שאני אסע עכשיו לעבודה ון בטוחות שהבוס יתחשב בי. הייתה לי עוד את החוצפה לשאול מה יקרה אם יתפוס אותי שוטר נוהג בלי רשיונות. דוגמא אחת...יש עוד רבות. תעשו חיים,סעו בזהירות (ותפעילו את הדמיון בכל מה שקשור לשוטר עם כובע)

-Shay20-

New member
אני בטוח

שההרוגים הפוטנציאלים שהפכו לראלים בגלל חסד של אנשי תנועה וכשרון דרמטי זה או אחר מודים לך מקרב לב. זה דבר אחד לדפוק את המערכת בגלל טוב לב של אנשים, זה דבר אחר להיות גאה בזה. ואגב, יש גם שוטרים בלי כובע, ועליהם, אגב, זה לא היה עובד. שי.

assafy

New member
אני חושב ש...

אם הייתי מצליח לעבוד על המערכת ככה בגלל טוב ליבם הייתי מאד... אבל מאד גאה בעצמי... תשמע לא קל להיות שחקן טוב...

turbo

New member
פחחחחח

די משעשע מה שעשית לשוטרות. אני בכל פעם שנתקלתי בהם לא עצרתי...:) טורבו.

-Shay20-

New member
איזה גבר

נו באמת, מה זה כל המשחקי מצ`יזמו האלו? לא עצרת, באמת? למי לא עצרת, למשמר האזרחי עם הרובים? בחיית אמקום. תאמין לי, וזה כי אני יודע, אתה תנסה לברוח, כמה שתנסה לברוח יותר מהר, ככה תחטוף מהר עוד יותר. נו באמת, מינימום סופרמן. גבר, הא?

alexsam

New member
כן הא.... בגלל גברים כאלה...

יש לנו מעט הרוגים בכבישים.... קצת חומר למחשבה.

turbo

New member
כן אחי אני גבר.....רוצה לבדוק ?

ת`שמע בסה``כ אתה עוד ילד , חכה כמה שנים אולי תפגוש כמה אנשים דפוקים בראש ,כמו שאני הייתי פעם... טורבו.

-Shay20-

New member
הגיל כבר מזמן לא מדויק, אגב.

וכשתבוא לדפוק לאמא של הילד שהרגת (שלא לומר משהו אחר) תציג את עצמך תחת הכינוי טורבו ותגיד לה שזה בשביל האנדרנלין והאגזוז-כפול, אוקי? והכי טוב, אם היא לא תשתכנע, תגיד לה שהיא צעירה מדי, ושהיא צריכה ללמוד דבר ועוד קצת על שריטות של אנשים. אתה אולי חושב שאתה נהג טוב אז אין סיכוי, אז נהגים טובים יש הרבה, ועוד כאלו שהמדינה לימדה אותם לנהוג, תאמין לי, וזה לא קשור לגודל הזין, האוטו או השריר התלת ראשי שיש לך, זה קשור למוח. שאין. אומרים, החלשים הם האכזריים, לעדינות ניתן לצפות רק מהחזקים. למה זה הופך אותך? נ.ב. סביר להניח ששום דבר לא נקלט פה, אבל, אל תדאג, כלומר, איך אני בכלל יכול להבין... טיפש שכמותי.

-Shay20-

New member
ועוד נ.ב.

יצא לי לרדוף אחרי מספיק מפגרים שחשבו ש: א. הם באמת יכולים לברוח. ב. שהם באמת יודעים לנהוג. ג. שהם זה לא ייקרה. התוצאות היו: א. לא הם לא. ב. לא הם לא. ג. כן הם כן. בשבילך אני מקווה שיום אחד תתבגר, על אמת, לא הדאוות, החלפת מתלים ``והמשטרה לא תופסת אותי``, ולא תהפוך לסטטיסטיקה. ואם סטטיסטיקה רצונך, שלפחות לא תהפוך מישהו אחר.

עמרי 24

New member
שי...מה קורה לך?

אתה לא לוקח את זה קצת באופן אישי מידי? קצת קיצוני מידי? יש להשתולל,ויש לנסוע מהר אין שום קשר בין השניים. זה ברור למשטרת ישראל,ובגלל זה הם גם לא מבצעים מרדפים כיום (תקן אותי אם אני טועה, כי כשבורחים,אז עושים שטויות. ואם אני נוסע 80 בכביש של 50 זה לא בגלל שאני רוצה לדפוק את המערכת,זה בגלל שאני מגיע למהירות שאני חושב באותו רגע שהיא מתאימה לתנאי השטח הקיימים. אגב,באותו כביש שתפסו אותי, אותו קטע בדיוק הפך להיות כביש של 80. מקרה? אז לפני שאתה רץ להגן על המערכת...תבדוק,אל תתקוף. וכן, לעבוד על המערכת זו בהחלט איזשהי סיבה (קטנה אומנם) לגאווה.

-Shay20-

New member
עמרי

היי. תראה, אני אולי מגזים, אבל, לדעתי, בחיים ומוות אין דבר כזה להגזים. יש המון חוקי תנועה מטומטמים, כמו גם שהשילוט המעאפן שמופיע עם כיתובית המהירות ברוב הפעמים לא תואם את תווי הכביש, והן מבחינת תרבות נהיגה והן מבחינת יכולת נהיגה אז, באמת, הכביש מאפשר לנסוע קצת יותר מהר. מה שלא היגיוני, לכדי אבסורד, זו היהירות האינטפנטילית (במובן ילדותית) שהוא מתגאה שהוא בורח לשוטרים, ונוסע כמו משוגע באופן כללי - ``אני חותך אתכם בזהירות. זה בגלל האלו שמתאפרות ברמזור`` -יש בזה משהו נורא בלק-אאוט, נורא חסר כושר שיפוט (זה נכון להודעה אחרת שלו בפורום)., נורא לא מעוגן במציאות . מבחינת חוקתית, כל הארץ עברייני תנועה. זה מובן. החוקים אינפנטלים, אבל מה, הם בכוונה ככה על מנת שיהיה שטח אפור ענקי - לא אותת אתה יכול לחטוף דו``ח - וסביר להניח שבחיים שלך לא תקבל אחד כזה - דפקת עצור - אם תתפס תקבל. ככה זה חוקים, וזה נכון לכל דבר בחיים. הם נועדו להתקיים על השוליים הכי קיצוניים על מנת שבאמצע הם באמת יהיו אפקטיבים. זה לא שאני מאמא תרסה. אני מספיק נסעתי כמו משוגע, לפעמים אני מספיק נוסע כמו משוגע. ההבדל הוא שגם אם אני נהג טוב, גם אם למדו אותי להיות נהג טוב, גם אני זה בגלל ה``אלו שלא זזים`` (וזה לא) - אני מודע לזה שאני מטומטמם, דגנרט חסר אחריות - הוא נראה בהיי מכל העניין - והדבר השני נוגע ללקיחת אחריות - כשאותי יתפסו אני אתן את הדין כמו גדול - הוא, לכאורה, בורח (לא שאני כל כך מאמין) - וההוראה למשטרת ישראל היא לא לרדוף אחרי קטנועים/אופנועים, לגבי רכבים זה לא כל כך ברור - ככה או ככה לפעמים רודפים גם אחרי קטנועים (עד שהם נתקעים בשלט של השופרסל) ורוב הזמן רודפים אחרי רכבים (לא בגלל לדפוק אותך על המהירות, בגלל שאולי אתה מפגע) - ככה או ככה בדרך כלל רודפים - ככה או ככה בגלל מטומטמים כמוהו שעוד בורחים למשטרה נהרגים אנשים - רק חסר לו שיעלה פעם אחד על דוקרנים וייקח איתו את השוטר (``לא ראיתי, הוא קפץ לי לכביש!``)? מה הוא מתגאה? מה הוא מתלהב מזה שהוא ``נהג טוב``? מה זה כל ההתלמהות הזו? זו הבעיה האמיתית.

turbo

New member
כושר שיפוט ?

נראה לי שלשני מביננו אין כושר שיפוט,(ואם עדיין לא הבנת זה אתה...) מה אתה מתנפח ? אני לא מאמין שאני יורד לרמה שלך.... בסה``כ ברחתי מספר פעמים למשטרה ,ועוד לא הרגתי אף אחד. וחוץ מזה נרגעתי בגדול אחרי שהייתי עד למכונית שעושה סאלטות באויר ,וגם בזכות זה שהתבגרתי... בכל אופן שי שתדע שאין לי כלום נגדך,ואני לא מחפש לריב,ובמיוחד לא בימים אלו שעובר מה שעובר על כל העם. ואם פגעתי בך באחת ההודעות שלי (למרות שלא נראה לי שאתה מאלה שמתאפרים ברמזור...)אז אני מבקש את סליחתך... אתה רואה שאני גבר..? (משפיל את עצמי :) טורבו.

עמרי 24

New member
תראה שי

אני לא חושב שאתה מטומטם,מצד שני אני לא חושב שהוא התכון אליך במה שהוא אמר. אתה מכיר את זה טוב,בדיוק כמוני, אותם אנשים שחולמים על ההגה/מדברים בטלפון/מגלים אוצרות באברי נשימה שונים ומשונים ועוד...אתה יודע שאני יכול להמשיך. ולא משנה אם תסע 80 או 100,אתה א. תסכן את עצמך ב. תסכן אותם נכון שיש את אותם רפי שכל שמשתוללים שיכורים על הכביש, אין להם מושג קלוש בנהיגה והם מכניסים את עצמם למצבים שטובי נהגי המרוצים לא היו מעזים להיכנס אליהם. אבל...אני יכול לספור על יד אחת,וישאר לי עודף,את כל התאונות שנגרמו כאשר אחד המעורבים נהג מעל המהירות המותרת. לעומת זאת לא חסרות תאונות בגלל מישהו שהחליט לבלום באמצע הכביש בגלל שקפץ לו סתם לדוגמא חתול רחוב (ידעת שזה בניגוד לתקנות התעבורה?!?!) אז יש נהגים ויש נהגים. הדבר הכי קל לשוטרים זה להיכנס בנהגים על מהירות כי זה הדבר היחיד שהם הצליחו עד עכשיו להוכיח. ביום שיחליטו שכל נהג יהיה חייב לעבור מבחן נהיגה (כמו בפעם הראשונה!) אולי סוף סוף,גם אנחנו בארץ נוכל לנהוג ואולי אפילו להנות מזה.

-Shay20-

New member
לטורבו ועמרי

היי. קודם כל, אם הגזמתי, גם אני מצטער, רק מה, כשאתם רואים מספיק אנשים שבורחים לכם בגלל מנה מזדיינת של גראס (ואני יודע שזה לא המקרה) או סתם בגלל שלשניה אחת הם טעו בהחלטה ואז ממשיכים לברוח כי כבר החליטו, ויש מרדף, ואדומים, ומה שזה לא יהיה, אתם מקבלים קצת פרספקטיבה לגבי דברים, וזה כשהמרדף מסתיים בשלום. תחשבו מה קורה כשלא.. דבר שני, אין אפס, יש נהגים ויש נהגים. הרוב, אגב, לא משהו. אתם יודעים. אבל מה, באופן אישי, אני לפחות, מפחד יותר מאלו שחושבים שהם יודעים לנהוג ועושים שטויות מאשר אלו שלא יודעים לנהוג ומודעים לזה. מה גם שיצא לי להכיר כמה נהגים עם קבלות על יכולת הנהיגה שלהם (מרוצים), ואם יש דבר אחד שהם אומרים, ולו רק על בשביל זה צריך להקשיב להם, בכביש, עם האבא של, האמש של, האחות של, הבן של, לא עושים מה שעושים על המסלול. ושוב. אני באמת לא מתחסד. כשאני דפוק אני דפוק, וכשאני עושה צלחות או מה שזה לא יהיה, אני עושה צלחות. עיקרונית אני רוצה להגיד, אבל זה בסדר, אם משהו ייקרה, ולא ייקרה, זה רק-אני-לי, אבל זה בולשיט. כשאני מפגר אני מפגר, ומודע לזה. אתה אף פעם לא יודע מה יקפוץ לך לכביש, אתה אף פעם לא יודע מה יהיה. יותר ממה שאני מציית לחוקי התנועה, אני מציית לאינטואציה, ליכולת שלי ולמרכיבי השטח. בגדר ההיגיון כמובן. ונכון, מהירות זה ממש לא הגורם המרכזי, מסכים לחלוטין, אבל מה, רוב האנשים שאני מכיר שנוסעים כמו משוגעים - זה לא מתבטא רק במהירות - ובטח תסכימו - זה ממש לא רק במהירות. ככה או ככה, אם הגזמתי אני מתנצל, והכי חשוב,, לשמור על עצמו שם בחוץ. בטח בגלל אחרים. בטח גם בגלל עצמנו. רק טוב, שי.

עמרי 24

New member
בשתי מילים

גם אני עשיתי שטויות גם היום אני עושה שטויות. אם הייתה אפשרות הייתי תומך בהעלאת הגיל המותר לקבלת רשיון,כבר דברים טראגיים היו יכולים להימנע כך. כמו ששי אמר הכי חשוב בסופו של דבר לשמור על עצמנו שם בחוץ,בעיקר מעצמנו בסופו של דבר, יהירות לא תביא אותנו רחוק. אני לא חושב שכל מי שיש לו רשיון וקצת נסיון יכול לנסוע מהר. אני לא סומך על אף אחד! אבל, כן,האבל הגדול...כשאני נוסע מהר,אני עושה את זה בתבונה. כן,בתבונה.

ranfin

New member
כמו משטרת התנועה

אתמול חזרתי לי מהמילואים, בכביש 4 מכיוון חדרה לרעננה, אחרי צומת פרדסיה עמדה בצד ניידת של משטרת התנועה, אחרי שעברתי אותה (במהירות המותרת) הי נכנסה לכביש נסעה ללא שמירת מרחק ממני, ואש הגאון שנהג החליט שהוא עוקף אותי. אני נהגתי בצידו הימני של הכביש והחכמולוג החליט שהוא עוקף מימין, כלומר דרך השוליים. למה ? אין לי שמץ של מושג, השמאלי היה פנוי. בזה לא תמה פעולותו של הטפש (Tapesh), הוא החליט לפתוח בדו שיח עם המכונית שלפני ןשניהם נעצרו באמצע כביש 4 כשהרכב שלפני נעצר בנתיב הימני והטפש (השוטר) בשמאלי. מיותר לציין שכמעט כל מי שהגיע מאחורינו כמעט ועבר דרכינו כך שלא רק מהירות גורמת לתאונות ולא רק נהגים גורמים לתאונות, יש גם את האפשרות שאלה שאמורים להיות האש לפני המחנה, גורמים לתאונות.

66

New member
מסכים לכל מילה

כולנו נתקלים בכל יום בשוטרים TAPESHIM וכאלה לא חסר. מה יותר מסוכן, נהג שנוסע בכביש גהה או באיילון על 120 כשהתנועה זורמת להפליא או שוטר טפש שנוהג באותה המהירות ואף יותר אך לא דואג לאיתותים. שלא נזכיר עד כמה מסוכת הסירנה האדומה-כחולה שמוציאה לנו הנהגים את העיניים. יכול להיות שזאת הסיבה לעיוורונם.

66

New member
אכן כן

הוא טפש וכולנו צריכים להקשיב לו. צריכים אבל לא רוצים וזה מה שמביא אותי להודעה הראשונה בנושא. לך תן לטפש לתפעל את מיטב הטכנולוגיה כמו הממל``ז.

למעלה