אופס, טעינו

אופס, טעינו ../images/Emo13.gif

שמתי לב למשו! (צמ"ל אל תרד עליי גם הפעם). אוקי. ברחובות שלנו הגרסה המקורית: "זה לא מפריע.. רק אם אתה לבד" ברחובות שלנו בגרסת ההופעה : "זה לא מפריע.. אם אתה לבד" אולי זו טעות קטנה, אבל בכל זאת! תגובות?

מריושי

New member
זה היה

ידוע שהם היו מזיפים בהופעות וזה מה שהיה טוב בהופעות שלהם...

שלמונזה

New member
לא זיוף אבל...

בשיר בדרך אל הים הם משנים את השורה בהופעה: במקור: עכשיו אני בגובה פני הים רואה אותך בכל מיני גדלים... בהופעה: עכשיו אני בגובה פני הים עומד ומתבונן אל הגלים... או משהו כזה, אל תהרגו אותי עם טעיתי...

darksideonline

New member
יש

בגברת שרה יש את "קבוע בה מפתח תריס הוא נהג להתבונן"ובהופעה פשוט קיצרו במלאו חוצפתם ל"קבוע נהג להתבונן" אבל מי סופר

darksideonline

New member
בן המלך בגלל בלאגן היסטרי

איפה המילים ואיפה השיר ויש כל כך הרבה כבר שעדיף לשמוע זאת

זה לא ממש זיוף-יותר טעות בכוונה(?)

באנחנו שניים כ ת ו ב ´מנסים לשלוח יד´ בשיר המקורי המילה יד פשוט לא מופיעה אלא רק בהופעות (אולי הם תרמו אותה לסוזי...חה,לא מצחיק)

עוד משהו דומה

בשיר קאנטרי ג´ו, במילים כתוב שהם אומרים מתישהו : "on the road".. והם לא אומרים לפי מיטב ידיעתי.. בכל אופן - מה עוד?

אה!יש לי עוד

באהבת אותי כתוב בסוף ´יש לה אקדח´בעד כמה שניסיתי לש מוע-יובל לא ממלמל את זה בשוווום מקום

Weird Eyal 21

New member
יש לי גם

בהכל התחיל בנאצר.... בהופעה.. בבית השני.... הוא משנה קצת את הסדר של המילים.... וטוען שעוש עליו פאול ולא שהוא עשה פאול כמו שגירסה של הדיסק..... שטויות... העיקר שזה משינההההההההה אגב גירסת ההופעה הרבה יותר טובה מהדיסק..... יותר לכיוון הפאנק בשיר הזה......

רני בפריז

כתוב שהם אומרים- מנגנים הרבה נראה לכם מוזר... אבל הם אומרים- ואנחנו כאן נראה לכם מוזר..

Weird Eyal 21

New member
אבל אבל....

זה ככה אצל המון זמרים/להקות.... אביב גפן,איפה הילד,ארקדי דוכין (והחברים של נטאשה..) זה לא ממש יחודי.... תץמיד בהופעה משנים טיפה שיהיה יותר מעניין...

למעלה