אופס....טועים טעינו,

חזקוש

New member
מה זה קשור ?

זו סתם רכילות, אבל המקרה מעיד על זחיחות הדעת של המתבלבל בין ישיבות ממשלה לישיבות ראשות אופזיציה. היהמקרה קשה יותר של טיפשות קשה כשאברהם בורג ניהל ישיבת אבל על אמנון רובינטיין החי.

אא ניר

New member
גם לדעתי לא קשור.

תשאל את המנהלת שהחליטה שזה קשור. היא הסיעה את הודעתי לכאן.

קטי30

New member
../images/Emo38.gifקשור, קשור../images/Emo38.gif

תראה מה זה אם אלו הראשים שלנו שלא יודעים מימינם ומשמאלם מה הפלא שהמדינה שלנו נראת ככה???? כאילו דאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא' לא רק קשור אפילו מ ת ב ק ש
וכן, אני שירשרתי

חזקוש

New member
יש הבדל עצום

בין טעות הנובעת משכחה או מזחיחות דעת נקודתית לבין מעשים מסוכנים הנעשים בכוונה . לבין מי שחושב שהשלטון כבר שייך לו ועושה כל להטוט כדי להחזיק בו. חוקים צריכים להיות בהיבט לעתיד ובהתאם לעקרונות קבועים ולא כדי לפתור בעיה עכשווית או בעיה פוליטית . חזקי

קטי30

New member
חזקוש,חזקי,יחזקאל ברוכים הבאים../images/Emo104.gif

למדינת ישראל
מצחיק אותי זה כאילו שאתה לא חיי כאן במדינה מספיק שנים בכדי להבין ולקלוט שרבים וטובים ניסו לשנות הם צעקו סיסמאות ודיברו דיבורים חזקים ו........... ברגע שם קיבלו משרד מזכ(ק)ירה וכסא איפה שהוא נעלם להם כל הפלסף והרצון לשינוי הזה. ועל זה העם אמר דברו: מ ו ש ח ת י ם - נ מ א ס ת ם
אל תפגע אבל, אישית לא מאמינה לך ולדאגה שלך ולרצון לשינוי הזה שלך. כולם התחילו בקטן כמוך
יש לך מושג כמה אני מודאגת מהמצב הבטחוני במדינה שלי?? אווו אני מודאגת בטירוף כל לילה אני לא נרדמת מרוב דאגה האם הכלא עזר לו שינה אותו האם הוא באמת רגוע או שהוא מחכה שהכל מסיביב ירגע ואז "יגרום לי לשלם" על מה שעשיתי לו . מבין אני אכולת דאגה
אני גם מאוד מודאגת מהמצב הסוציואקונומי של המדינה שלי יהיה לי לשלם לבעל דירה בזמן את שכר הדירה?? האם לקנות לה עכשיו מגפיים או אולי לחכות לחודש הבא??? אני מאוד מודאגת כשמדובר במדינה שלי
המדינה שלי = הבית שלי המבצר שלי החיים שלי ובאשר לארצי?? כאן בחרתי לחיות וכאן אני אשאר עם כל החרה והבררה. יום טוב לך

למעלה