אופספרינג

• פותח הנושא ^NB^
  • פורסם בתאריך

^NB^

New member
אופספרינג

אין לי מושג למה אבל יש לפורום הזה אובססיה לאופספרינג יכול להיות שאני היחידי שראיתי את זה, ואני סתם מדמיין אבל כל הזמן אני רואה הודעות על אופספרינג אני חושב שהמנהל מחדיר לנו מסרים בתת מודע אז לא יודע, במקום שהפורום הזה יהיה קצת יותר מפורום פופ פאנק מסריח (אופספרינג) אז אולי יהיה בו יותר דיונים על פאנק אמיתי\פאנק ישראלי נו טוב, מה אני אומר בכלל, זה הפורום של תפוז למען השם טוב, סליחה אני אשלח את זה בכל מקרה, כהערת שוליים

voodoo

New member
אמממ.....טוב......

ואח"כ אני גם מחדיר מסרים תת הכרתיים לרקטום שלך ...אוי שתוק כבר ! לא נמאס לך? מה אתה רוצה ממני ? יש לך תלונות ? תגיד ! אל תקטול סתם...אבל אתה יודע מה ... כבר נמאס לי, כי אני יותר קשוח ..ולי יש כחול.. או משהו כזה, בכל מקרה .....אני ממש לא מגביל אותכם ...תדברו על מה שבא לכם ...ומה שממש לא יתכן ...ימחק...אבל כל השאר ...מקובל ביותר...וחוצמזה ....מה הבעיה שלך שאנשים אוהבים אופספרינג כאן ? אתה רוצה דיונים על אולד סקול פאנק ? סבבה ...אבל אל תאשים אותי ..

manic_subsidal

New member
איייכ אתה כזה איש אפס !

קודם כל הירידה על תפוז אבל זה לא ממש אכפת לי (פורום דוליז כשמסרבים לתת לי לנהל פורום ג´ק אסס ו cky ?!?!? נו באמת... ) אבל מה אתה מתחיל לזיין את השכל שאופספרינג זה פופ רוק מסריח??? קודם כל ה 2 דיסקים האחרונים שלהם באמת יותר קרובים ל פופ רוק אבל גם הם דיסקים מצוינים עם מילים (lyrics) אדירים ו יכולות ניגון מצוינות וכל מה שלפני 2 הדיסקים האחרונים שלהם בכללל אני אפילו לא צריך להגיד אין שום הפתעה שחוזרים לדבר עליהם כי הם פשוט להקה אדירה עם סגנון אדיר אם אתה לא יודע אל תדבר... זה עד כדי כך פשוט!

^NB^

New member
תגובה.

א. אני לא יורד על מנהל הפורום, אני לא יורד על אף אחד אני רק אומר, שאני לא מצפה יותר מדי מהפורום של ´תפוז´ אחרי הכל תפוז זה לא אתר פאנק, והפורום הזה זה רק סעיף בתוך הרשימת פורומים הענקית וכל ילד קטן ששומע קצת בלינג 182\אופספרינג שהיה לפני כמה ימים בפורום על בנים ועל בנות\בריטני ספירס עכשיו עבר לפורום פאנק, אז אני לא מצפה לרמה גבוהה מדי או דיונים עמוקים על מוזיקה קצת יותר מחתרתית ב. ההודעה שלי לא ממש קשורה לאופספרינג, זה סתם היה הכותרת אבל קצת מילים עליהם, תכלס אופספרינג עכשיו הם בדיוק כמו בלינק 182\סאם 41 אז כן, הם פופ פאנק, ואיזה מילים מצויינות אתה מדבר מדיסקים החדשים? איזה שהוא מסר? איזה שהוא משהו? סתם פופ פשוט, ואני כן יודע. אבל די, אני שלילי מדי, אין לי שום דבר נגד אוספרינג אני די אוהב אותם הייתי שומע די הרבה את אמריקנה ואת החדש שלהם, אבל מצטער, הם לא פאנק. אני לא אומר שזה רע שהם לא פאנק, סבבה, אני גם אוהב את הדיסק החדש של בריטני ספירס (אני באמת אוהב אותו) אבל אני לא הולך לכתוב עליו בפורום פאנק. ובקשר ללפני ה-2 דיסקים האחרונים, האמת, לא שמעתי אותם אף פעם, מצטער אבל אני מדבר על מה שהם עכשיו לסיכום. א. אני אידיוט, אני רק אומר מה רע, אני לא אומר מה צריך לעשות, סתם ביקורת דפוקה וחסרת משמעות ב. סתם התחלתי את זה כי ראיתי כזה בטופיק משהו על אופספרינג. אז זהו. נ.ב. אם זה רשום עם שגיאות כתיב\בניית משפטים לא נכונה מצטער, אין לי כוח לקרוא את השטויות שאני רושם שוב פעם

^NB^

New member
נ.ב

אתה סתם סקייטר אידיוט, מה אני נכנס איתך בכלל לויכוח כולם יודעים שלסקיטרים אין טעם במוזיקה

manic_subsidal

New member
אבל למה להיות סתום ולא להקשיב???

"הייתי שומע די הרבה את אמריקנה ואת החדש שלהם," אמרתי לך כל מה שלפני פי מיליון יותר טוב אם לא שמעת אתה לא יודע אז אל תדבר ודיי לזיין את השכל

pikitup

New member
Right on! Fight the power!

אני גם חושב שכותבים פה קצת יותר מדי על אופספרינג בשביל פורום פאנק. אנשים שיכנסו לכאן עוד יחשבו שדגל הפאנק זה אופספרינג. יכול להיות שהם עושים מוזיקה סבירה (ואולי אפילו נחמדה) אבל עדיין אין מקום שיכתבו עליהם כל כך הרבה. לדעתי כותבים עליהם יותר מעל כל להקה אחרת. סקייטרים דווקא בדרך כלל מקשיבים למוזיקה טובה - פאנקרוק, סקא, רגאיי. :) לפחות הסקייטרים בארצות הברית, לא יודע איך זה כאן..

^NB^

New member
ושוב, אופספרינג

אופספרינג עכשיו הם פופ פאנק עכשיו הם להקת פופ פאנק זה לא משנה מה שהם היו פעם עכשיו הם פופ פאנק גם החומר היותר ישן ומחתרתי של בריטני היה הרדקור

Sham 69

New member
אם כבר מדברים על ניהול וכל זה

נותנים לי לפתוח פורום CLASH, בקרוב מי שלא נכנס, הומו

ShLuMp

New member
NB

אתה באמת מדבר שטויות מה איכפת לך על מה מדברים פה בפורום לא מוצא חן בעינך לך לפורום בריטני ספירס אופספרינג בסדר גמור ואתה לא יכול להגיד שהם לא פאנק אם לא שמעת דיסקים אחרים חוץ מאמריקקה והחדש שהם באמת לא פאנק ואם אתה בעצמך אומר שאתה סתם כותב שטויות אז למה לכתוב את זה?... דבר אחרון אין כזה דבר שלסקייטרים אין טעם במוזיקה כי יש הרבה סקייטרים ולא, לא כולם אותו דבר... WAAAAA!!!

Ignition

New member
תאמת אני מבין אותך..

בכל זאת בתור אחד שאוהב אותם , הבנתי למה אתה מתכוון , אבל לא מדברים פה דווקא כל כך על אופספרינג ואל תשכח שזה פעם היה פורום אופספרינג... ואופספרינג כרגע באמת לא משהו..

Sham 69

New member
אה .. וד"א

לא נראה לי הזכירו את זה בשרשור.. אבל זה היה פעם פורום OFFSPRING, והפך להיות פאנק ואלטרנטיבי.. פאנק..

למעלה