אופסיייייי

אהוד15

New member
אופסיייייי ../images/Emo5.gif

קודם כל השנייה התעוררתי הלכתי לישון ב4 וחצי.... אופפפ עכשיו אנלא יירדם בלילה...
טוב אז בבוקר היה לי מבחן בספרות על ספר שקראתי... יש ילדים זיגזג.. סיפור יייפה... טוב המפחן לא היה שלי רק, כי עשיתי אותו בערך לחצי כיתה... טוב היום שלי המשיך ככה: לפני שיעור צרפתית אני ועוד 2 השתעממו, וסתם לקחנו גיר, והתחלתי לצייר קריקטורות של המורים שלנו על השולחנות, וממש טינפנו (עם דגש) את המקום
טוב זה היה ממש זוועה, ציורים של המורה לתנ"ך בכל מקום.. ווואי איזה פאדיחה, טוב, מורה אחרת נכנסה לשיעור (אני הייתי בהקבצה אחרת...) ואז קראה לרכזת...
הלך עליי
מה עושים?! אוקצור, הרכזת שלי מרשעת
, והיא נכנסה לכיתה (אני לא הייתי שם) וצרחה... ואמרה שהיא תחקור מי עשה את זה, ומי שייתפס יישלם על זה קשה מאוד.... מזל שאחרי השיעור הזה הלכתי הביתהההה....

icודליה

New member
וואי וואי...

איך שאתם מתפרעים!!!! ילדיםםםםםם לא למדתם שאת הקריקטורות עושים במחברת מסודרת?! ילדדדדדד תכחיש כל קשרררררררר

אהוד15

New member
חחחחחח.....

זה היה רגש של התפרצות, ממש היה משעמם בהפסקה של לפני, ומה לעשות, עשינו מן איזה קומיקס... חשבנו שהמורה תסכת, תלך לקרוא לרכזת, ובינתיים אנחנו נמחק... זה עוד קרה לפני... אכלנו אותההה

zvozda4ka

New member
האניייייייי

א'-שמחה שהלך לך במבחן!! ב'-חח...מחר...מחר!!!אם תדבר עם כל הכיתה שלך אולי הם יסכימו לא להלשין פעם בחיים שלהם ותקחו עונש קולקטיבי...יותר כיף לעשות עונש עם עוד אנשים..ושיחה עם ההורים..נגיד וזה יקרה..אתה לא בכיתה ג',מה ההורים שלך יעשו לך?!?תמחוק את השולחן יכעסו עליך חצי שעה ואח"כ הכל יעבור!

למעלה