אופניMERIDA 901

אופניMERIDA 901

האם למישהו יש מידע ו/או נסיון עם אופנים אלו? חשבתי לרכוש כאלו כאופני כניסה לרכיבת כביש ותחרויות טריאתלון. אשמח לכל תגובה תודה

aabramovich

New member
הממ... ללא ספק בסיסיות ביותר

מאידך... הכל ברגליים. האופניים (כיאה למחיר) מצויידות בצורה חסכונית. מע' הילוכים פשוטות יחסית, גלגלים פשוטים וכו'. אבל מי אמר שאי אפשר להנות איתן? אפשר גם אפשר. ובסוף - הרוכב הוא זה שקובע. "קיבלתי בראש" מרוכבים עם אופניים פשוטים יותר. אבל האופניים האלו לא יעשו לך את החיים קלים יותר. או כל דגם אחר מרמת מחיר דומה (חדש) מאידך, בסכום כסף הזה אני אישית היתי מעדיף ללכת על יד שניה ולקבל תמורה הרבה יותר גבוהה למחיר... משהו יותר דומה למרידה 905, אבל לא כ"א רוצה יד"ש. אז בתור אופני כניסה יעשו את העבודה היטב. אל תשכחי להשאיר כסף לקסדה, נעלי רכיבה ועוד ציוד... תהני

ראשית תודה

אני מתעניינת בזוג יד שניה בן 10 חודשים שנרכבו כחצי שנה הן קצת מאובזרות : ספידומטר (לא יודעת איזה ואם או בלי קדנס) , פדלים רגילים ופדלים קליטים קסדה יש כי אני רוכבת על אופנים רגילים (TREK) נעלים עדין אין הסכום שמבקשים 1750 ש"ח האם סביר? ושוב תודה

aabramovich

New member
בד"כ כלל האצבע אומר חצי מחיר

ספידומטר זה זניח (בד"כ) ופדלים שווים עוד מעט שקלים. אלא אם הן במצב שמור במיוחד (מרופאה
) אז נשמע מעט יקר. שום דבר שלא ניתן לגשר (הכונה שהפער לא עצום) אבל... לפעמים קשה למצוא את מה שמחפשים ואז משלמים מעט יותר. איך שלא יהיה - יד"ש צריך להזהר יותר עם המידה, שימי לב שהאופנים לא גדולים מידי. תהני

מוסקו

New member
חדשות עולות 2400 שח.

1750 מחיר לא סביר בעבור משומשות. אם לא יתפשרו איתך, כדאי להלחץ, להוסיף 650 שח ולקנות חדשות.

JacB

New member
החשבון שלך לא מסתדר לי

המחיר הוא 2462 ש"ח לחברי מועדון R&M . אם אינך חברה, עליך להוסיף עוד כ 179 ש"ח למינוי שנתי. אבל נניח שיש לך. מחיר פדלי כביש בסיסיים - כ 240 ש"ח לפחות. מחיר ספידומטר הכי פרימיטיבי - כ 100 ש"ח הגענו כבר ל כ 2800 ש"ח. ההפרש לעומת אופניים חדשים הוא כ 1050 ש"ח לחבר מועדון. אם לא - תגדילי: חברות שנתית - כ 179 ש"ח, מחיר האופניים ללא חברות - 2798 ש"ח. יפה לאמר, כי עלות אופניים משומשים הוא כחצי מחדשים, אבל לא חשוב כמה משומשים? אני לא חושב שמישהו היה שמח להפסיד תוך חצי שנה כ 30-40% מהשקעתו (איך שלא מחשבים, זה הרבה). אז אם האופניים מתאימים במידה, במצב חדש ויפים בעיניך, המחיר מוצדק כדי "לטעום" רכיבת כביש, להנות לא מעט ולהבין בעתיד איך להגדיר את דרישותייך. המחיר יתן תמורה מצויינת לשכר הלימוד וללימודים המהנים. (קחי בחשבון, ש"המבינים" משקיעים יותר מזה גם בקראנק או בגלגל
). אני לא ממליץ חד משמעית לקנות דוקא את אלו, יתכן ותישאפי למשומשים אחרים ברמה גבוהה יותר,אבל נראה לי כי עשיתי את החישוב באופן קצת יותר נאמן למציאות, ורכישה כזאת היא ממש לא "נפילה". וכן, עם המרידה 901 אפשר לרכוב המון ובכיף.

avikawa

New member
אופניים בסיסיות ביותר

מתאים לשנה הראשונה לכל היותר (או לכל החיים - תלוי בציפיות) לי היו את האופניים שבאו עם מערכת טריפל (הסוג הזול - ברגע שמגיעים לכושר בסיסי מגלים שהפלטה האמצעית מיותרת ומעצבנת) האופניים לא ממש מרככות זעזועים מהכביש וכל אבן קטנה מורגשת היטב את שלי (בנות 3 שנים) מכרתי ב1300 ש"ח - אבל בזמנו הן עלו קצת יותר מ3000 עצתי - אם את מהמרכז לכי לאחת החנויות המקצועיות - ותוכלי לקנות דגם יותר טוב בסביבות ה2000

שירן83

New member
לי יש כאלו.....

אני רוכב הרבה זמן שטח אבל רק חצי שנה כביש...... האופניים די בסיסיים לי אין שום בעיה איתם גם ברכיבות של 80 ק"מ , כמובן שלא שיא הנוחות אבל עדיין לא התרגלת למשהו אחר [גם אני] אז זה בסדר... לדעתי אם את רוצה להתחיל אז רק יד שניה ! , קניתי את האופניים שלי ב-1200 ש"ח במצב טוב מאוד וכרגע זה מספיק לי הבעיה היחידה שיש לי היא שהם 24 ולא 27 כמו האופני שטח שלי אבל זו בעיה כללית ולא עם הדגם הספציפי... מקווה שעזרתי....

odedbc

New member
מבט לעוד שנה: אם תמשיכי לרכוב וליהנות,

סביר להניח שאת הזוג הראשון תחליפי או תשדרגי בתוך שנה. לכן, אם התקציב כיום מוגבל,הייתי מחפש משהו יד שניה אפילו בפחות. שווה לעשות סיבוב בממלכת חשמונאים (חלק גדול מחנויות האופניים מרוכז ברח' חשמונאים בת"א) ולראות מה עוד אפשר למצוא באיזור ה- 1500 ש"ח. לא חסר אופניים טובים ולפעמים אפשר ליפול על מציאה של ממש. חשוב מאד להקפיד על מידה נכונה.

למעלה