אופני KSM?

yoni4019

New member
אופני KSM?

שלום אני מעוניין לקנות אופניים ולא אין לי כסף ל1000 ש"ח ויותר לאופניים רציניות. קיבלתי הצעה לאופני KSM עם 2 בולמים אני מבין שהם אופני מדבקה אך בכל אופן הם יכולות להחזיק מעמד לרכיבה נורמלית לא שטח מטורף אולי שבילים לא הרבה יותר מזה. והאם יש לכם אולי הצעה לאופניים גם יד שניה עד 400 ש"ח לצרכים שלי. בתודה מראש

sevenduo

New member
לא לגעת

חפש שיכוך קדמי משומש בסביבות 1400 שח זה המינימום!

yoni4019

New member
יש עוד התייחסויות או שכולם מסכימים?

והאם למישהו כן יש הצעה לאופניים עד 400 ש"ח..

naftaliz

New member
תשקיע קצת ורק אז תהנה...

קניית אופני מדבקב ברמה הזאת, פשוט תיתן לך הרבה אכזבות, עם מערכות הילוכים גרועות, שדורשות הרבה כיוונים ולא מעבירות הילוכים חלק. גם משככי הזעזועים זה סתם קפיצים שיספקו לך הרבה נענועים (בלשון הפורום: בובינג - עיין ערך ברשימת המושגים לחברי הפורום). אופניים משומשות זו אופציה שיכולה להיות טובה, אבל רק אם יש לך מישהו שיכול לבדוק עבורך את מצבן האמיתי של האופניים, שכן יש לצערי לא מעט מתחכמים שמוכרים "מציאות" לא לעניין, אם כי לעיתים מוצאים אופניים משומשות שכמעט לא רכבו עליהן. בקיצור, לך לכמה חנויות, ותשאל שם על אופניים משומשות, שכן לפעמים חנויות עושות טרייד-אין והן משפצות את האופניים ומחליפות חלקים שחוקים, ואפילו נותנות לך אחריות לכמה חודשים, אבל תאמין לי- אין כמו לקנות אופניים חדשות, באיעות סבירה, ונקבו כאן במחיר של 1400 ש"ח, ובסכום הזה תוכל לרכוש עתה את דגמי סוף שנת 2004 ולקבל אופניים חדשות עם מכלולים ברמת אליביו או דאור וכמובן שלדת אלומיניום איכותית, כמעט מכל היבואנים.

yeshimon

New member
בחיים לא!!!(ולי יש כאלה לצערי)

תיקנה משהו רק עם בולמים קדמיים וטובים

למעלה