מניסיוני המצומצם - אופני נשים
האופניים הראשונים שלי היו דגם כניסה לנשים. עליהם צברתי את הביטחון ברכיבה והם נתנו לי תחושה שהם חלק מהגוף שלי. אח"כ קניתי גם אופני כביש לנשים ואני מרוצה גם מהם. לפני שנה קניתי אופניים טובים יותר לשטח, ושכנעו אותי לקנות דגם גברי (סוף שנה, היה במלאי במחיר טוב, יהיה יותר קל למכור אותם, אם ארצה למכור בהמשך) ולהתאים אותו למידות שלי. כמה שלא עשינו ושינינו וכיוונו וקיצרנו את הכידון והארכנו את הסטם, הם טובים אבל לא דומים מבחינת התחושה לאופניים הראשונים שלי. לפעמים נרדמות לי כפות הידיים, באופן כללי מרגישה שם קצת פחות נוח ופחות שליטה באופניים (באותה הזדמנות - אם מישהי מוכרת אופני Safire של ספשלייזד, אולי אני בעניין

)
אני אמורה לבוא לחנות, לשבת עם המפרט של שני הדגמים ולראות מה אפשר עוד לעשות ולכוון, אבל כנראה שזה לא עד כדי כך מפריע לי בינתיים... אבל אני בהחלט מאמינה בחשיבות של הגאומטריה.
לגבי המשקל, לא צריך להיות הבדל (פרט להבדלים שיוצרת הגאומטריה ממילא). זה לא שהחומרים אחרים. כן שמנו לב שהמפרט של הספייר (הדגם הנשי) קצת פחות טוב מזה של הסטאמפג'מפר (המקבילה הגברית), וזה מעצבן מאוד.
כמו שכבר כתבו לך, אם יש לך מבנה נשי אופייני, הגאומטריה הנשית כנראה תתאים לך יותר, ואין תחליף לרכיבת בדיקה. לא על טריינר, תבקשי לקחת למשהו שייתן לך קצת תחושת שטח (סלעים, חול, עלייה...), אם למשל יש שדה קרוב לחנות.