אופני יד שניהCannondale JEKYLL 500

giant anthem s

New member
אופני יד שניהCannondale JEKYLL 500

פרטים פרטים
קטגוריה: אופניים
מוצר/פריט: הרים שיכוך מלא - M-17.5-18
יצרן: Cannondale JEKYLL 500
מצב המוצר: משומש
מחיר:
1,500 ₪
פרטים נוספים פרטים נוספים
אופניים שחורות, שנת 2001, צמיגים חדשים,דגם מעולה

כדאי לי

steiff

New member
תלוי במצבם

בשעתו זה היה נחשב לדגם מאד יחודי, במיוחד הגרסאות עם מזלגות Lefty.
הבעיה העיקרית של האופניים האלה הם שאתה ב״חתונה קתולית״. הבולם האחורי יעודי לאופניים האלה ואם הוא מתקלקל אתה בבעיה. המזלג, גם ה״לפטי״ וגם ה״רגיל״ הוא מזלג מיוחד של קנונדייל ולא ניתן להחליף אותו בקלות במזלג סטנדרטי.
ומעבר לזה - למרות שכשהאופניים האלה הושקו הם היו משאת נפש של רבים, במונחים של היום מדובר במתלה ״סינגל-פיווט״ פשוט למדי ומהלך מאד צנוע.

שורה תחתונה? ב-1500 ש׳ח לא נראה לי שתמצא אופני ש׳מ טובים יותר, רק לפני שאתה קונה תבדוק טוב-טוב את מצבם. מנסיוני האישי עם קנונדייל - יש הרבה דברים שיכולים להתקלקל... כשהם תקינים הם כיפיים מאד, אבל כשהם לא - הם לא.

enigo

New member
אני חושב שהרבה מאוד התקדם בתחום הזה ב-14 שנים

אני אישית לא הייתי נוגע באופני שיכוך מלא מהעידן ההוא. לא בגלל הבלאי והתקלות, אלא בגלל שהטכנולוגיה היתה בחיתולים, והעסק פשוט עבד הרבה פחות טוב מאשר היום.
&nbsp

nightjar

New member
כדאי להימנע מ HeadShock

בולם סבבה למי שמספיק לו מהלך צנוע וכשהוא תקין. יש סיכוי קטן שבמעבדות היבואן יסכימו לעשות לו טיפול, אבל חלפים אין ואחרי שנים רבות כל כך סביר שיש בלאי בחלקים הפנימיים. אני נאלצתי להיפרד מבולם כזה לאחר שנשברו לו כמה טבעות מתכת דקות במנגנון..

rolling9stony

New member
כדאי לך אם יש לך מוזיאון אופניים

כל כך הרבה מים זרמו בנהר מאז 2001.
תחשוב על זה שכל ענף אופני ההרים קיים בערך משנות ה90, אז 2001 זה קרוב מאוד לתחילת העידן. על כל המשתמע.

חפש משהו חדש יותר.

enigo

New member
זה שנוסעים עם אופניים בשטח, לא הופך אותם לאופני שטח

הרי כשהמציאו את האופניים, רוב הדרכים היו דרכי עפר, אז מה - גם אלו עם הגלגל הגדול מלפנים היו אופני שטח, כי רכבו איתם על שבילים?
אופני שטח עם שיכוך כפול, במתכונת המוכרת היום, הם עניין חדש יחסית. וכמו כל תחום, קצב ההתקדמות וההתפתחות בשנים הראשונות מהיר במיוחד.

rolling9stony

New member
חכם גדול, בוא נראה אותך רוכב חודשיים על אופני שטח מ2001,

או חצי שנה, משיג חלקי חילוף לאופניים עם מערכות מלפני 15 שנה, ואז תדבר.

לעלות תמונות היסטוריות זה לא מעניין. אני מדבר תכלס.

enigo

New member
זו בהחלט בעיה - רציתי להחליף גלגלי שיניים באופניים מ-96

וזה היה אתגר אמיתי למצוא סט מתאים.

למעלה