אופני הרים

אופני הרים

שלום לכולם. אני זקוק למעט עזרה מקצועית. יש לי חבר שפנה אלי לקבלת ייעוץ ברכישת אופני הרים (משום מה אנשים חושבים שקשר לאלתרמנים עושה אותי מומחה בתחום...). התקציב שלו עומד על 2,500 ש"ח והוא רוצה להשקיע אותם בצורה נבונה. אמרתי לו שלעניות דעתי עדיף לו לקנות אופניים משומשות במצב טוב. האם צדקתי? אילו אופניים ניתן לרכוש במחיר זה? מישהו אולי מכיר מישהו שמוכר אופניים טובות במחיר זה? אשמח מאוד לקבל התייחסותכם - בתודה - מיכאל. נ.ב. - הוא רוצה אופניים כדי לטייל איתן ולוא דווקא כדי להתאמן ברכיבת שטח ספורטיבית או משהו כזה.....

תנסה במצמן

אני בטוח שאם תנסה בחנות של מצמן (035626789) ותבקש את ניסו או עדי, חבר שלך יוכל למצוא מה שהוא מחפש. שרק לא ישקח לומר שאנחנו שלחנו אותו ואז הוא יקבל יחס חם ומחיר מעולה.

tmb

New member
תמליץ לו בחום להתרחק ממצמן - השירות

מניסיון יש חנויות עם מגוון גדול יותר של מותגים ברמת המחיר הזו, אבל הכי חשוב, השירות במצמן מתחת לכל ביקורת. בתור אחד שנכווה קשות עם מוצר "פשוט" של כמה מאות שקלים אני ממליץ לך לעשות סקר שוק טוב, לשאול רוכבים מנוסים לגבי היחס של החנות אחרי הרכישה (לפני הרכישה יחזרו אחריך קשות במצמן, ואחרי שתקנה אתה כבר לא קיים עבורם). רק כדי להמחיש, תכנס פעם לחנות לקומה התחתונה ותעמוד שם במשך רבע שעה. מניסיוני אחרי מה שתראה שם (צעקות וקללות בין עובדים, יחס לא הולם ללקוחות וכו´) לא תכנס לשם יותר. כדי להיות הוגנים צריך להגיד שיש עובד או שניים מקצועיים ולפעמים עם קצת מזל גם אדיבים, אבל בסה"כ על הפנים. כנראה שהגודל של החנות השכיח מהמנהלים שלה את העובדה שעל שירות ואמינות יקום ויפול עסק.

למעלה