אופניים

stkachov

New member
אופניים

שלום לפורום. אני ירוק לגמרי בכל הנושא הזה של האופניים, ויחד עם זאת זה נראה לי מאוד מגניב לרכב ככה בחוץ, אם זה בעיר או בטיולי אופניים בטבע. פעם היו לי אופניים, אבל כמעט ולא רכבתי עליהם ומכרתי אותם לבסוף. מה שהשתנה מאז זה שירדתי יותר מ 40 קילו במשקל, התחלתי לעשות ספורט באופן קבוע, והיום אני הרבה יותר מתלהב מכל העניין הזה. יש לציין שאני מאוד אוהב לעשות ספינינג כשיוצא לי. אבל כמו שאמרתי, אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל. אני יודע שאפניים מקצועיות עולות אלפי שקלים, ולי ממש אין כסף להוצאה של כזאת. כמו כן איך אני אמור לבחור אופניים, על מה להקפיד, מה חשוב וכדומה. בקיצור אנסח זאת במספר שאלות: 1. האם בתור התחלה אופניים פשוטות יכולות להספיק לי? לדוגמא אפילו אופניים יד שניה בכ - 300-400 שקל. ראיתי לפחות בתמונות מהודעות ב YAD2 שיש שם דברים לא רעים, במחירים שהם גם לא רעים. 2. אז בתחום הכספי הזה, על מה אני אמור להקפיד? מה תפקיד ההילוכים? מה תפקיד השלדה והכידון? יש המלצות ספסציפיות? ראיתי גם גדלים שונים כמו 20" 24" 26"... מה אומרים הגדלים הללו? אגב אני בן 22, גובה 1.82. 3. אני לא כל כך אוהב חום, ומה שמרתיע אותי זה לנסוע בחום הזה בחוץ ולהזיע. עד כמה זה נורא? חשבתי לעשות את הנסיעות בלילה, איך זה? ולא משעמם לרכב לבד? האם אתם רוכבים עם מכשירי MP3? האם זה בטיחותי(בנסיעה בעיר)? 4. מה לגבי כל המוצרים הנלווים? מה בדיוק חובה? קסדה? ביגוד? מגינים כלשהם? כמה יעלה כל התענוג הזה? מקווה שלא העמבתי עליכם. תודה מראש על התשובות.

יצחק9

New member
שלום גם לך..

אתה מתכוון לרכיבה בעיר או בטבע , מה שנקרא רכיבת שטח , לכן התשובה העקרונית לשאלתך הראשונה היא כן , לדעתי תתחיל לאט עם אופניים זולות אבל אני סבור שעדיף לך להעביר את השאלה לפורום המקביל - אופני שטח , ולעשות שם חיפוש על שאלות דומות בעבר . כמו כן , גש לחנות האופניים הקרובה לביתך , ויש סיכוי שתקבל יותר תשובות ומושג... בהצלחה.

למעלה