אופניים / תלת אופן...

אופניים / תלת אופן...

ליה מאוד רוצה אופניים.. כל הזמן מנסה של חברים מהגן.. אבל אני לא מוצאת לה... כאלה שתגיע לפדאלים. היא כ- 80 ס"מ. יש למישהו המלצות? תודה!!

או אופנים רגילים

לא התלת אופן מפלסטיק, בהם אפשר להנמיך את המושב ואז הם מגיעים לפדלים עם נעלי ספורט. לחילופין את יכולה לקנות לה אופנים ללא פדלים יש כאלה מעץ או מפלסטיק והם כאילו רצים עליהם וככה לומדים לסוע על אופנים בלי גלגלי עזר ישר. יש לנו או]פניים כאלה וזה מעולה.

בולי36

New member
אופנייםהא

האמת היא שמבחינה בטיחותית הם אמורים להגיע עם קצות האצבעות לרצפה ולא לפדל, אבל עם גלגלי עזר זה פחות בעיתי. אם הם מגיעים עם הרגליים לרצפה ד"א, האופניים ללא הפדלים מיותרים לחלוטין, פשוט מפרקים את הפדלים מהאופניים הרגילים עד שהם מוכנים לפדל... פחות הוצאות ופחות צעצוע שתופס מקום בבית...

ניתאי אתמול חגג יום הולדת 3 וקיבל מסבתא

אופניים קטן עם פעמון וקסדה - כפי שהוא מגדיר זאת הוא קטן כמעט כמו ליה...ישב בחנות על אופניים 12 אינטש, ומיד אמר אימא זה גדול לי ואני אפול הוא פחד - וזו המידה הקטנה ביותר אז קנינו לו עפ"י בקשתו תלת אופן שבהם הרגיש בטוח את יכולה לראות תמונה שלו איתם בפייסבוק...אנחנו חברות שם... הוא מגיע לפדלים,לא תמיד מצליח לדווש,אז רוכב עם הרגליים במקביל לפני כחודש קניתי לו תלת אופן מעץ מלא מאתר גוזרים קופון ובהם אין פדלים והוא רוכב עם הרגליים בהצלחה לליה המקסימה

כן

לנו יש כאלה, ואני מאוד מרוצה. גם אנחנו חרשנו את הארץ בנסיון למצוא אופניים שיתאימו בגובה לדרדקים שלנו. נדמה לי שהפרחח הקטן שלנו היה בסביבות 84 כשקנינו את האופניים, אז אני מנחשת שיתאימו גם לגובה 80 ס"מ, אבל כדאי למדוד ולנסות. אם אלה לא מספיק נמוכים, יש להם דגם נוסף, שבטוח יתאים בגובה. מתצפית על הדרדקים שלי, ומשיחה עם האיש שמלמד רכיבה נכונה את מיטב אופנועני הארץ, ברור לי שזו הדרך הנכונה ללמד ילדים לרכב על אופניים. תלת אופן, או אפניים עם גלגלי עזר, לא נותנים לילדים שום תחושה של שיווי משקל. האופניים האלה, לעומת זאת, הם במבנה של אופניים לכל דבר, רק בלי פדלים. בהתחלה הילדים כאילו הולכים עליהם, אבל בהמשך הם מתחילים לדחוף ולגמוע מרחקים כשהרגליים מורמות, ולומדים בצורה הכי אמיתית את עקרונות שיווי המשקל. משם אפשר, בעוד שנתיים בערך, לאופניים רגילים, בלי גלגלי עזר.

למעלה