אופניים מתקפלות

lyla0610

New member
אופניים מתקפלות

שלום לכולם, איזו חברה מחשבת לחברה טובה ואיכותית באופנים מתקפלות ? היכן ניתן לקנות במחיר טוב והוגן ) באזור תל אביב/ נתניה )

lyla0610

New member
אלו אופנים...

אלו אופניים חשמליים .. אני צריכה אופנים רגילות אך מתקפלות

המלצה חמה לאופניים מתקפלות

הי,

ממליץ לך בחום על אופני DAHON , מניסיון רב .גלגים קוטר עשרים אינץ .
ניתן לרכוש אותן ברשת רוזן מינץ, עולות כ1500 שקלים , פחות או יותר .
יש עם 6 הילוכים , ושבע הילוכים .
תמורה מצוינת לכסף , בחירה מעולה , בהצלחה .

lyla0610

New member
מכיר ?

מכיר אופנים זולות יותר ? האופניים לצורך תחביב ווספורט מתחת לבית בפארק .

TakeCtrl

New member
אני לא בטוח עד כמה מתקפלות טובות באמת לספורט..

צורת הרכיבה והכידון לא בדיוק נוחות לרכיבה ספורטיבית...
&nbsp

יש גם זולות יותר

בודאי שיש , ניסיתי כמה .
תוכלי לרכוש כאוות נפשך , אישית לא הייתי יורד מהרמה הזאת , אלא רק עולה ברמה .
תעשי השוואה בין כמה דגמים , קני מה מתאים לך יותר .
הבעתי את דעתי האישית בלבד , הבחירה היא רק שלך .

lyla0610

New member
אלו ניסית ?

אלו אופנים יש טובות זולות יותר ?
המתקפלות זה בגלל שאין מקום בבית לאופנים ואין חדר אופנים בבניין.

susita7

New member
קני אופניים רגילות יד שניה ותקשרי עם מנעול טו

גנבים לא ישקיעו באופניים זולות וגם אם כן ההפסד לא יהיה גדול כ"כ

לא זוכר את השמות שלהם זה היה מזמן

וגם לא רוצה לזכור , הזולות הם כבדות יותר , שילדת ברזל , לטעמי האישי תת רמה . לא החזקתי אותם לאורך זמן .
הדאהון , לעומת זאת , היו קפיצה של כמה כיתות בדילוג אחד , מאד ממליץ לנסות , לפני שאת זורקת כסף על גוש ברזל עם 2 גלגלים , יש להשיג גם באתר יד שתיים , או בפורומי האופניים השונים . אלו אופנים השומרים על איכותם לאורך זמן , אם היו בידיים טובות .

ובניגוד לטענה שהם לא יכולות לשמש לספורט , אני אישית דווקא עשיתי איתם כמה אלפי קילומטרים שהיו רק למטרות ספורט , בפארקים , שבילים , אספלט , דילגתי בין ערים במרכז הארץ , למעלה משלוש שנים ונהניתי . צריך פשוט להתרגל אליהם , לכוון את הכל כך שיהיה לך נח , ויש לך זוג אופניים ממש מצוינות , שבעיר , מסביב לבית , בפארק, יודעות לתת מענה מעולה לכל הצרכים .
אלו אופניים קטנות , מהירות וזריזות , עם היגוי מצוין שיכולות להכניס כל רוכב לכושר גופני מצויין , בדיוק כמו אופניים גדולות .
במהירות הנסיעה , אין כמעט שום הבדל בינם לבין אופניים גדולות של עיר , והתמרון הרבה יותר זריז ונח , בגלל הגודל שלהם וקוטר הגלגלים . החסרון היחידי שמצאתי בהם , עליה וירידה של מדרכות , מעט קשיחה , אבל אם עושים את זה בזהירות , אין בעיה .
שוב , הבחירה היא שלך , אישית לא הייתי מתפשר על פחות מזה . יותר טובים יש בהרבה , אבל זה גם פונקציה של תקציב.

למעלה