אופניים מתקפלות

polop

New member
אופניים מתקפלות

היי, שמעתי מישהו שלקח את האופניים שלו על המטוס. רציתי לשאול: 1. האם כל אופניים ניתן לקפל? 2. האם שווה להשקיע באופניים מתקפלות? 3. אולי מישהו מכיר, באיזור יהודה הלוי/מרמורק חנות אופניים טובה (רצוי כזו שיש לה גם יד שניה) תודה רבה

ronsingletrack

New member
קיפולים

כל אופניים ניתנים לפרוק ואריזה לשם הטסה, לא צריך אופניים מתקפלים לשם כך ! לנו יש חנות בקיבוץ בית אורן אבל אם תלך לחנויות שבאזור רחוב החשמונאים \ דרך בגין תמצא היצע אדיר וגם יעזרו לך לארוז את האופניים לטיסה

polop

New member
היי

היי, אני רוצה לקנות אופניים לשימוש בישראל, אבל אני בהחלט מטייל בעולם, ורוצה לקחת איתי את האופניים. (טיולי ערים). השאלה עד כמה קשה לארוז אופניים? איך מקפלים אותם ? אני יודע איך מורידים את הגלגל הקידמי - אבל מה אפשר לעשות חוץ מזה? תודה רבה

nintense

New member
עם האימונים בא הכושר...

נדרשת יכולת והבנה טכנית בסיסית לשם אריזת והרכבת אופניים. אני מציע שבפעם הראשונה לפחות תתן לחנות האהובה עליך לעשות זאת עבורך (משיקולי חיסכון בזמן אני גם נותן לחנויות לארוז עבורי כשאני חוזר מטיולים) כשתרכיב את האופניים, תנסה לזכור את הדרך שבה היו ארוזים, לשם אריזתם מחדש. אם לא תצליח להרכיבם לבד, כנראה שכדאי לך להעמיק את הידע הטכני הקשור לאופניים (ללא כל קשר לטיסה). כלים נדרשים להרכבה: כלי חיתוך (מספריים \ קאטר \ סכין), וכל אולר כלים יעודי לאופניים. כלים נדרשים לאריזה: אולר כלים, פדים (שנשארו לאחר ההרכבה), וטייפ.

למעלה