אופניים לעבודה.

dburac

New member
אופניים לעבודה.

אני רוכב כביש, ואני רוצה להגיע לעבודה עם אופניים, מדובר על מרחק קטן של 35 ק"מ בערך, אבל אני צריך לעשות את זה בצהריים (חם), רציתי לדעת עם יש עוד אנשים כאן בפורום שנוסעים עם אופניים לעבודה, ואיך הם מסתדרים על הלוגיסטיקה של להתקלח, או להתארגן בעבודה,אני יודע שאני יצטרך אני לא מזיע קצת ... אז טיפים יתקבלו בברכההההההה

DubiStein

New member
אחי, 35 ק"מ זה ממש לא מרחק קטן...

זה 84 דקות רכיבה בערך..

dburac

New member
כן, אבל עדיין מרחק סביר,

העניין זה להתארגן בעבודה נראה לי סרט, אני מפחד שאנשים לא יתקרבו אלי....

ItsikH

Member
מאיפה לאן, בעיקר לאן? מקלחות אין בהרבה מקומות, כשעבדתי בקומברס היו לי מקלחות, כרגע אני עובד עבור הצבא אז ודאי שיש מקלחות, אבל לרוב אין. אפשרות מקובלת אחרת - חפש חדר כושר באזור העבודה ונסה לברר על קומבינה, אולי בתשלום. ולמה אתה חייב בצהריים? יש ימים שזה סיוט ממש לרכב בצהריים, אפילו רגוע. היום סבלתי אפילו בירידות!

dburac

New member
באר יעקב לבית נחמיה (ליד שוהם)

הצהריים זה באמת בעיה, אבל אז אני מתחיל לעבוד...

ItsikH

Member
אני מניח שאתה רוכב דרך לטרון-מודיעין או אפילו נחשון-מודיעין, כי אחרת זה יוצא פחות מ-20 ק"מ וגם לא נעימים במיוחד... בניגוד לחלופות שציינתי.

eranlevi76

New member
קודם כל - כל הכבוד!

נוסע בין 3 ל- 5 פעמים בשבוע מראשל"צ להוד השרון , כ - 31 ק"מ. אמנם רובם בבוקר, ומשתדל שיהיה לי טרמפ בערב. מאושר עד הגג! יש לי הזדמנות ל: 1)לממש תחביב שאני ממש נהנה ממנו 2)לעשות כושר 3)תורם לאיכות הסביבה 4)חוסך בדלק לוקח לי בסביבות שעה - שעה ורבע. אל תתן לשום דבר לבאס אותך - פשוט תתחיל לסוע, ואם תהנה אז תמשיך, ואם לא - אז מקסימום לא.

eranlevi76

New member
שכחתי טיפים, לוגיסטיקה וסבון:

1)מקלחת - מדליק מים פושרים, ונותן להם לזרום מהראש לכיוון מטה, ולאט לאט מגביר לקצת חמים יותר. משתדל לא להפיל את הסבון 2)תוך כדי מקלחת מכבס בגדים, ולאחר מכן מייבש. 3)מתארגן בעבודה - רואה קצת פרומו של הטור דה פראנס , ויצא לדרך - תמיד עוזר למוטיבציה. עוד שאלות/טיפים?

dburac

New member
נשמע אחלה.

פשוט, קשה לי להסתגל לרעיון של להתקלח בעבודה... ביישן. אבל אני חושב שאני בכול זאת ינסה להתמודד... גיבור.

yehodap

New member
הי-מקלחת לעבודה -מה יגידו היפנים והסינים???

לפי הTV הם כל יום ככה בכל אופן פעם שהייתי עובד באיזור דרום חיפה לא רחוק מנוה ים הייתי רוכב שעה מהבית -מגיעמוקדם בבוקר מוקדם מתקתק מקלחת קרירה או חמה תלוי בבוקר ורוחץ גם את הבגדי רכיבה כמובן לוקח סבון נוזלי או בשקיתת זה שמקבלים בבתי מלון מתקלח והולך לעבוד כאשר האופניים נמצאותבחדר סגור לידי או מתחת למשרד אחר הצהריים החלום הרטוב של כל חיפאי לתקתק רכיבת שאח או כביש ולעלות בעליות בית אורן לכרמל או ישירות דרך פרויד ישר לכיוון הבית בכל אופן-הייתי מארגן לי יום לפני כל רכיבה שמפו במשרד ודיאודנט מגיע אחרי מקלחת מרגיש הכי רענן ועירני לעבודה הכי הכי שיש היום לצערי עדיין לא מימשתי את הרעיון -אף אך פי שמקום העבודה ביקנעם-אין עדיין ואני מדגיש עדיין מקלחות בעבודה אבל שיהיה אני חושב שאני הרשון שאחנוך אותם מוקדם .... בקיצור ארגן לך יום לפני שמפו או סבון נוזלי ודיאודורנט במשרד ארגן לך בתיק קטן במשרד תיק עם בגדי עבודה נקיים וחליפת רכיבה נוספת תאמין לי-מתוך ניסיון-מגירה אחת מספיקה יאללה צא צא מהבית ישר לרכב מקווה שעזרתי

yevgenis

New member
טיפים

עשיתי את זה הרבה שנים,בערך 30 קמ לכל צד -היו לי בגדים לשבוע ,ביום ראשון וחמישי רכבתי עם תיק גב עם מגבת וחולצות -תמיד יש כיור בשירותים,אז שופכים מים על החלק העליון ומשתמשים במגבונים לחים -לכיוון עבודה לא דופקים מהירות ,אז מזיעים פחות

menashek

New member
התארגנות

אני רוכב כ 4 פעמים בשבוע. תיק גב מאד לא נוח. ואני לקוח רק כאשר אין לי ברירה. אני נוהג לפחות פעם בשבוע. ממילא זקוק לאוטו כדי לעשות קניות לבית. אני מביא ציוד מהבית באותו יום. התקנתי בחדר השירותים "טוש". וכן ניקוז. אבל אפשר להרחץ פחות או בכיור או מגבונים. חוץ מזה רק בחודשים החמים מאי- אוקטובר יש צורך להרחץ. בחורף זה ממש לא בעיה. מרחק: אני רוכב 25 ק"מ. הלוך ועוד כ 3 ק"מ חזור לתחנת אוטובוס. לעתים נדירות בקיץ גם עושה את דרכי בחזרה לאור יום. אין תחליף לתחושת הרעננות עמה אני מגיע לעבודה. אני בד"כ מתרחץ ומתארגן רק כעבור שעה או יותר של עבודה,. אבל אני עצמאי, ולא חייב חשבון לאף אחד

למעלה