אופניים לאחר טיפול

aristo1973

New member
אופניים לאחר טיפול

האופניים שלי יצאו מטיפול ברוזן מינטס נתניה , נאמר לי שאני צריך להחליף את גלגל השיניים הגדול מכיון שהוא עקום , ובשלב זה לא לדווש עליו יצאתי לרכיבה היום ודיוושתי על הגלגל האמצעי בלבד במהלך הרכיבה ברגע שהפעלתי לחץ גדול על השרשרת היא קפצה בין הילוכים 1 מה הבעיה? 2 האם יש בעיה בגלגל שיניים האמצעי ? כאשר נסעתי בקצב קבוע לא התרחשה בעיה האם הפעלת לחץ גדול על השרשרת גורם לה לקפוץ

OR TSD

New member
זה יכול להיות הרבה דברים...

1 גג"שים קדמיים שחוקים. 2 שרשרת חדשה על קסטה שחוקה. 3שרשרת ,קסטה וגג"שים קדמיים שחוקים. או חלק מהצירופים הנ"ל. תחזור לחנות האופניים ותבקש שיבדקו.

nintense

New member
כנראה שהאמצעי שחוק....

או עקום, וכשאתה מפעיל לחץ השרשרת מחליקה, תבדוק שאין לך חוליה עקומה או תפוסה בשרשרת לפני שאתה מחליף גם אותו.

aristo1973

New member
הבעיה לא הייתה קיימת לפני הטיפול

הקסטה והשרשרת חדשות

aristo1973

New member
הבהרה --רוזן מינטס נתניה

רוזן מינטס נתניה הנם נותני שרות ברמה הטובה ביותר ,הוצאתי את האופניים לאחר שקיבלתי טיפול מסור וטוב בהם. ברצוני להדגיש שהבעיה בגלגל השיניים הנה בעיה שנגרמת כתוצאה ממאמץ שמופעל על השרשרת ובעת שהכנסתי את האופניים לטיפול לא התלוננתי עליה צר לי אם דבריי הובנו לא בצורה הנכונה --אני ממשיך לטפל שם כמו כן אני ממליץ בחום רב על קניה וטיפול בחנות זו

יוס י

New member
חוליה עקומה

כמו שניר כתב - יכול להיות שיש לך חוליה עקומה. זה בהחלט אפשרי גם אם השרשרת חדשה. סובב את הפדלים אחורה לאט ונסה להבחין אם השרשרת נתפסת בשלב כלשהו בפלטה. סמן את החוליה ונסה על פלטה אחרת. במידה והיא נתפסת שוב - החוליה עקומה.

aristo1973

New member
הגעתי לרוזנמינטס

עקב רפידות שחוקות -בקבלת האופניים הם אבחנו חופש בנאבה ושיח שבור קיבלתי את מלוא הטיפול שביקשתי ,כמו כן אובחן גלגל שיניים עקום &nbsp
אך לא קיים במלאי אני בהמתנה )

למעלה