אופנוע 125 סמ"ק?

Reshef 914

New member
אופנוע 125 סמ"ק?

מחפש אופנוע 125 סמ"ק שיעלה באזור ה 15-20 אלף, הבנתי שלעיר 125 סמ"ק יספיק... או אפילו 250... אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש של ה 50 סמ"ק האלה או את המראה של כל הקימקו ושאר חבריו היפניים שנראים כמו צעצוע מ TOYS R US

liquidspice

New member
היום יש מבחר סביר,אתה יכול לבחור בין

אופנועי כביש ושטח,קסטום וספורט....וכולם 125 סמ"ק. פולגז בצעו מבחן השוואתי ענק על רובם,שווה לראות....אחלה מבחן המבחן

Reshef 914

New member
המון תודה! יש פה מישהו שממליץ על משהו ספציפי?

וכמו כן, האם אפשרי להרכיב מישהו ששוקל פי 1.5 ממני?

liquidspice

New member
אני ממליץ על היוסנג GV או על הXR של הונדה../images/Emo45.gif

שניהם מגניבים,עומדים יפה על סקאלת המחיר לעומת התמורה אבל שונים במהותם אחד מהשני..אחד קאסטום ואחד דו"ש. לגבי הרכבה של מורכב כבד יותר....עדיף שלא,בטח לא באופנוע קטן בו כל שינוי משקל מורגש...ככל שתעמיס משקל כבד במושב האחורי,כך תוריד את יכולות ההיגי ואחיזת הצמיג הקדמי. אבל...אפשרי. בהצלחה

Reshef 914

New member
יוסאנג GV125...

טוף, זה כרגע הכלי שבכוונתי לקנות, בנסיעה לתוך העיר בלבד, עבודה, פה ושם חברים וקניות המגורים באילת, עיר של חום שמש ועליות לא מעטות... יש למישהו ניסיון עם האופנוע? המלצות? יתרונות? חסרונות?

liquidspice

New member
אני אהבתי אותו...

בשורת היתרונות יש את המחיר(הכי ריאלי בקטגוריה),חזות מרשימה ומנוע נחמד. חסרונות...קאסטום
אני אהבתי,לשימוש בעיר הוא יהיה נחמד מאוד,אבילו מדרכות הוא עולה ויורד בכיף. ממליץ

Reshef 914

New member
תודה רבה... עוד כמה שאלות?

איך האיכות שלו ככלי? הוא יעמוד בשמש האילתית? הפלסטיקים לא יתפרקו? איך אני יכול להגן עליו מהשמש בקיץ החם פה? ומהגשם מלא חול ואבק בחורף הצונן פה? איך הרעש של המנוע? צורם?
הוא יסחוב עליות גדולות? עם 2 אנשים עליו...?

הונדה XR זה הפיתרון

אופנוע קל ומאוד נוח והוא נוסע יפה וגם עולה לא יקר וגם ניראה טוב וגם דו שימושי אני ממש ממליץ!

למעלה