אופנוע קאסטום

אופנוע קאסטום

שלום. חבר שלי ואני מחפשים לקנות אופנוע קאסטום, לא חדש מהנילון, ולא יודעים איפה להתחיל בחיפושינו. אנחנו גרים בתל אביב ורציתי לדעת האם יש מוסכים שמתעסקים בדבר. משהו אמין שאני יכולה לפנות אליו ולהתייעץ איתו. תודה מראש

C O L T

New member
כן. הפורום.

מה התקציב ומה הדרישות מהאופנוע? איזה רשיון יש לכם?

תן יותר פרטים..

תלוי איזה נפח אתה מחפש בדרגת הביניים יש לך 3 יבואנים חדשים יוסאנג זונגשיין וקויווי שלושתם בנפח 250 סמ"ק בנפח 500 יש לך את ה- EN של קואסקי- לא יודע אם תוכל לראות כזה חדש - היבואן הוא מטרו לקואסאקי יש גם את ה- VN900 ו VN 800- ראיתי אחד למכירה בשרשור המכירה בפורום יש כמובן גם הארלי ושות'- לא מכיר לעומק. בשוקן פינת קיבוץ גלויות בת"א תוכל לראות את האופנועים של קואסקי ב"מטרו" ומעבר לכביש את האופנוע קאסטום של זונגשיין במוסך של IFI תן יותר מידע, תקציב, נפח שימושיות ובטוח שCOLT ישמח לחלוק איתך במידע שלו. בהצלחה נ.ב. גם שלי למכירה..

raanansh

New member
כמה כיוונים לחשיבה

הקאסטומים בישראל זה ענף יחסית מצומצם בהשוואה לאופנועים\קטנועים אחרים. אבל עדיין, יש מגוון קאסטומים ביניהם צעצועים בנפח 50 סמ"ק כמו המאגנה ועד לקרוזרים הכבדים כמו הVTX1800 , ביניהם יש כמה עשרות דגמים שונים של החברות השונות בנפחים שונים ובמגוון מחירים. כמו שCOLT אמר, יעזור לדעת מה התקציב שלכם ומה הציפיות שלכם מהאופנוע. יש אופנועי קאסטום שהם בעלי עיצוב של צ'ופר כמו האינטרודר, יש כאלו שהם קרוזרים כמו הVN800 או המראודר, יש אופנועי תיור כמו הVN1500 NOMAD או הגולדווינג וכו'. הצעה שלי אליכם, זה להחליט איזה סגנון של קאסטום אתם מחפשים, מה התקציב ואיזה נפח. אחרי כן נוכל לתת לכם כיוונים להמשך. מעבר לכך, ברגע שיהיה לכם כיוון , מציע לכם לכתוב ולהתייעץ בפורומים בחו"ל ובמיוחד בארה"ב המתעסקים באופנועי קאסטום. הקאסטומ ים בארה"ב הם הרבה יוצר נפוצים ואני מאמין שתוכלו לקבל מידע חשוב לגבי בעיות נפוצות בכלים השונים, שביעות רצון מהם ומידע נוסף שיסייע לכם בהחלטה.

motorcycle boy

New member
כיוון החשיבה הכי טוב שצריך לתת לרוכב ירוק

שבא ואומר "אני רוצה קאסטום" הוא לברר מה זה בעצם קאסטום מעבר למראה ופילוסופיית חיים,יכול להיות שאחרי שיגלה שאין הרבה מעבר או שיבין שלדברים אלא יש מחיר אולי יחליט שבעצם קאסטום זה לא מה שהוא באמת רוצה או צריך. אני כותב את זה כי שמתי לב שיש הרבה אנשים שאין להם מושג באופנועים ובגלל שהתרשמו עמוקות ממראה בטוחים שמדובר גם באופנוע מעולה-מבחינת כוח,נוחות ועוד כל מיני שטויות...

ז ר ח

New member
יש'ך קומבינות עם ההנהלה?

או שאתה מהלך עליה איימים?

למעלה