אופנוע זה כמו כלב, אין כלב מכוער

ninja300se

New member
אופנוע זה כמו כלב, אין כלב מכוער

יש כלב יפה, מי יותר ומי פחות.
יש משהו באופנועים שהופך אותם ליותר אישיים ממכוניות, אופנוען בוחר אופנוע שהוא רוצה לרכב עליו ובו בזמן שיציג ולו במידת האפשר את האישיות של האופנוען עצמו.
קיים המון מאצ'ו אצל אופנוענים, אני למשל, מאוד אוהב להיראות בפוזה של זינוק, מן "דיר-בלק,זוז או שאני תוקף", לפעמים "סקסי", אתם מבינים ?
אני מנסה לחשוב על הפוזה האהובה על iec כשאני מביט באופנוע המרהיב שרכש זה עתה, ישיבה די זקופה המשדרת "שלווה נטולת כוונות השתלטות".
אתם, אופנוענים בעלי אישויות שונות ומורכבות, מה הפוזה שלכם ? איך לדעתכם הסביבה תופסת אתכם כשאתם רכובים על המפלצות שלכם, קשוח, קר רוח, חסר מעצורים, שאפתן, מהיר, מבטיח ביצועים מרהיבים במיטה, מסתורי, סמכותי, אחראי, ספונטני, הרפתקן, שווה, אמיץ........
צניעות אינה נדרשת במקרה הנדון.

ושוב...

bulb

New member
כשאתה רוכב עדיף שתחשוב על הרכיבה

ולא על איך אתה נתפס בעיני אחרים, אחרת תגמור בשרשור על מדי אחיות ואיך אתה אוהב את המורפיום שלך, בזריקה או בטפטוף.

דרך אגב, נינג'ה 300 זה לא אופנוע. זה קטנוע עם פיירינג.

ninja300se

New member
כשאני רוכב אני מאוד מרוכז

ומדי פעם מפזר את הקשב, כשאפשר.
לגבי איכותו של הנינג'ה, תגיע עם ההיאבוסה שלך ביום שבת לצומת העליה ל-"גבעת יואב" מגדות הכנרת, נבדוק את קטנועיותו של הנינג'ה.

מיצו

New member
אתה לא בסדר.

אני באתי במיוחד לשם בשבת עם ה ליפאן שלי וחיפשו אותך שעתיים, יד על הקסדה, וכלום. לא יפה.

ninja300se

New member
עליתי את העליה הזו בשבת

משם לקצרין... בין 170 ל180 שקלים לקילו תותים מטורף לגמרי, רק חששתי מאיזה בעל חיים שייחצה ויפלו התותים, כל כך יקרים, לא חבל ?
משם לראש-פינה, ישבתי ב"פונדק" שם בתחילת העליה לצפת, שתיתי XL והמתנתי לקבוצת אופנועים, הקסדה על השולחן ויד אחת מונחת (מתופפת לסירוגין) עליה.
המשכתי בתצוגת השכבות חובבנית, כשבדרך עקפתי קטנוע...125 להערכתי, אני בטוח שהוא העריץ אותי.
הירידה לכביש עמיעד עכו, הנאה רצופה...הייתי מוכרח הפוגה כדי להמשיך ולהינות מהנסיעה, הנאה מתמשכת מאבדת מעצמה.

הליפאן שלך, 200 CC ?????
בקיצור, לא אופנועים ולא יער ובו תותים, מכאן הבנתי שאפסו הסיכויים, הסתובבתי ונסעתי חזרה באותה הדרך בדיוק, אני מוכרח להקפיד על הפוגות, כל כך נהניתי בשבת.

מיצו

New member
כן, 200 סמ"ק אבל נושך שחבל לך על הזמן!!!

וכמו שכתבתי לפני כמה ימים, אני ממתין לקבל אגזוז לחץ וסט מדבקות ואז בכלל חבל על הזמן!!!!1

המהנדסים שלנו גילו שנשר מוסיף עוד 2 כ"ס

ויש חשש כבד ששילדת הליפאן כבר לא תחזיק
אז בשם הבטיחות הורדנו את הנשר

ninja300se

New member
היא היתה גבר נהדר...

היא הייתה גבר נהדר שהבעיה היחידה שלו הייתה שהיה אישה.

למעלה