אופנוענים

דנה 071

New member
אופנוענים

יש פה אופנוענים? נכון שהנהיגה מבעד לקסדה שלכם שונה מהצורה של שאר הנהגים בדרכים? יש לכם הזדמנות לשקף לנו איך הכבישים נראים מהמבט שלכם, ולפנות לשאר ציבור הנהגים לשגר את המסר שלכם, את מה שאתם רוצים להעביר להם. כנסו ל"שיחת האופנוענים" בעמוד הפייסבוק של "אומרים לא לתאונות בדרכים" ושתפו אותנו במסר שלכם!

liquidspice

New member
יש לי כמה דברים להגיד לך יקירתי...

א. "אוהבים נקניקיות..." \ "יש פה אופנוענים" \ "אתם יודעים יותר טוב מכולם" ושאר הבולשיט הזה, אולי מתאים יותר לעמוד הפייסבוק של דנונה, לא לפה. יש לנו הרבה אגו, אבל אנחנו לא מטומטמים. פידבק במתנה ממני
ב. אני מבין מדוע שכחת לציין שמדובר בדף של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים. עכשיו אני מבין שבכסף שהם יחלבו מאיתנו על פרוייקט המצלמות המזדיין שלהם, הם ישלמו למשרד שלך ריטיינר שמן ויפה. ג. כאזרח ואופנוען, אני לא רוצה שום קשר לגוף הזה. אחרי שראיתי איך הם מקדמים את פרוייקט א\3 בכזו תשוקה ובכזו יצירתיות, אני מבין שאין שם צדיקים....כמו בסדום. ביקשת שנשתף אותך במסר שלנו? הביאי כלי כתיבה ודף : "עם שקרים אולי תתקדם בעולם, אך לעולם לא תוכל לחזור לאחור" מצטער שאין ניקוד, אבל תעתיקי כמו שאת רואה. אני מזמין את כל מי שקורא את ההודעה הזו להכנס לדף שלהם ולכתוב להם בדיוק מה אנחנו מרגישים לגבי השחיטות, הבזבוז והגועל שלהם וככה מעלים קישור: אומרים לא לרשות הלאומית לבטיחות בדרכים ומצלמות המהירות

הייתי בשמחה מקשקש להם על הקיר

אבל אני קודם אמור לעשות להם "לייק"... אז אני אוותר..

h a j b i

New member
למיטב זכרוני העמדה שלהם היא בכלל

שחבל שאנחנו קיימים.

דידי 650SM

New member
דנה על זה נאמר "אופס" הצעה אישית

לברוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! ליפני שהגורילות יתעוררו מהרעש שהקמת... אם עד עכשיו לא הבנתם שם מה אנחנו חושבים עליכם אתם באמת בבעיה רצינית שדף פייסבוק לא יפתור בכלל!!...

shmueles

New member
רוצה לדעת איך אני מרגיש?

תעלי על אופנוע וסעי חודש ימים, עזבי סעי יומיים ולעשות לייק? לא, אני אוותר

redVESPA

New member
אופנוענים??

אהבתי את השאלה. לא, למה שיהיו פה.?!? ופה עלית על עצמך: "נכון שהנהיגה מבעד לקסדה שלכם שונה מהצורה של שאר הנהגים בדרכים?" כן אנחנו רואים את העולם בוורוד WTF חוץ מזה שבכביש בד"כ "שאר הנהגים" מתייחסים אלינו כחרקים מיותרים שאפשר למחוץ...

למעלה