אופנוען=מתאבד??

YLEE

New member
ילד! תזהר מפדופילם! יש כאלה המון

באינטרנט! הבנת? מוזיקה?

MusicA

New member
../images/Emo2.gifפדופילים???

מוזיקה נחטף ע"י רמי בוחניק. זוכרים אותו? הוא היה אמור להיות המדריך כושר שלי! למזלי, או למזלו, החלטתי שאני עצלן מדי מכדי ללכת לג'וגינג כל שבוע. אני פה, מחכה לפדופיל שיעז להראות את זיו פניו [אייקון שלי עם רוגטקה ביד]

ZolgaR

New member
לגבי למה עדיף מסוק

זה עניין של טעם..... זה כמו מטוס קרב = אופנוע ספורט מסוק = אופנוע שטח אני אוהב יותר את המסוק בגלל שהוא יותר מכונה, רעש יפה, יותר כיווני טיסה ועוד... במטוס זה אדרנאלין מטורף לטוס אבל זה קקי לטוס כל הזמן קדימה ואי אפשר לעצור... במסוק אפשר...

MrBlack1

New member
חכם סיני אמר פעם

מסוק לא ממש טס, הוא כל כך מכוער שהאדמה פשוט דוחה אותו

הסיבה היחידה שעדיף מסוק באמת

זה בגלל שבמטוס אתה עולה בשמי הארץ ואחרי חצי דקה אתה בצד השני (טוב נו קצת יותר) במסוק לפחות אתה נהנה מהטיסה יש לך יותר זמן אוויר ותאמת שמשתמשים בהם יותר במציאות של היום . אלא אם כן נצא לעוד התקפה בעירק . אבל בתור אחד שלא יכל להגיע לזה מסיבות אישיות ודווקא רצה ומילדתו בנה והטיס טיסנים וכדומה , אני חושב שמטוס זה יותר פאן יותר מהירות יותר...מממ פשוט יותר :) חוץ מזה יותר "פוזה" להיות טייס F15 או 16 מאשר של איזה "קוברה" :)

Moo Moo

New member
אז מה שאתה אומר בעצם....

קאסטום = מסוק (נהנים מהדרך...) תיור = מטוס תובלה. ספורט = מטוס קרב

M O R M

New member
../images/Emo45.gif שבנו כולנו בשלום - היה מעולה.

סטפן אני כוונתי את השעון לפי התיזמונים שלך. כל הכבוד לחבורה על רכיבה זהירה ונאה. פיירבלייד כולם שבו לביתם בשלום (בדקתי) הם התעכבו קלות בשל מספר לא מחוזק היטב למקום. להתראות בטיול לסיני. שבוע הבא יומיים חופי סיני יציאה ביום שישי הקרוב , חזרה ביום שבת בערב. פרטים בהמשך היום.

למעלה