אופנוען מאומן ?

natla

New member
אופנוען מאומן ?

מה עלה בגורלה של בי"ס אופנוען מאומן ? הם עדיין קיימים ? שמעתי שהם סגרו מחוסר לקוחות! זה נכון ?

silicon

New member
קיים גם קיים !

היום חזרו אלי סופסוף מ´אופנוען מאומן´ ומסתבר שהם היו במעין חופשת קיץ. ואני גאה לומר שאני ב- 25 לספטמבר עושה את שלב א´, שכבר מלא עד אפס מקום. ואני יודעת גם על איזה סוג של אופניים אני אסע השנה ביום כיפור, שיבוא למחרת הקורס...

tazy

New member
לא, הם לא סגרו... למעשה יש קורס כל

כמה ימים בחודש הקרוב (גם שלי).

fungas

New member
בוא

להפנינג של מטרו ומועדון האופנועים ביום שבת הקרוב, פגוש את צוות המדריכים ותקבל תשובה לכל שאלה

fungas

New member
אופנוען מאומן!

חי קיים ומחייך לעולם.ביום שבת תהיה נוכחות מוגברת של צוות המדריכים בהפנינג של מטרו ומועדון האופנועים בכפר סבא. את/אתה מוזמן/מוזמנת לקבל תשובות על כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול. נתראה בשבת

fungas

New member
אופס...

שתי ההודעות נכנסו בסוף. מה לעשות,דיסלקט על המחשב. רק דלק בראש...

fungas

New member
שבת 10:30

באזור התעשיה במזרח כפ"ס. יורדים את ויצמן(הרחוב הראשי) מזרחה עד הסוף, ואחרי תחנת הדלק "סונול" ,שתמצא כבר מחוץ לעיר משמאלך, פנייה ראשונה ימינה עד הסוף וב-T שמאלה. בהצלחה.

את יודעת באיזה תאריך בדיוק ?

אני רוצה להרשם .. ולא יכולה בספטמבר רק אחרי 25.9 אשמח לדעת על תאריך באוקטובר

zataomm

New member
תאריכים באוקטובר

ע"פ המצויין באתר באוקטובר יערכו קורסים שלב א´ בתאריכים: 11, 16, 24 לאוקטובר. אך נראה לי שכדאי לך גם לוודא את זה טלפונית: 1800249444 (נראה לי שיש גם איזה טלפון ב- 03 אך לא מצאתי אותו). אם יתאפשר לי (אם מנהלת הבנק תאשר) אוליי גם אני אצטרף.

למעלה