אופנה ונוער

אופנה ונוער

לתוכנית שאני עורכת לרדיו קול ישראל. אני מחפשת נערים ונערות (15-18) שמתלבשים אחרת , לא לפי מותגים אלא לפי סגנון שהם יצרו לעצמם. ונערים ונערות שגרים בקיבוץ - האם הסגנון לבוש שלהם שונה משאר בני הנוער בארץ? כתבו לי במסרים. תודה

horse 1212

New member
נראה לי שכל ילד/נער בקיבוץ מתלבש שו

*שונה מילד/נער אחר. לא? יש ילדים/נערים קיבוצניקים שלובשים מותגים,ויש כאלה שלא. נראה לי שזה יותר תלוי בבנאדם. לא יודעת מה איתכם,אבל אני חושבת שבסה"כ קיבוצניקים מתלבשים קצת אחרת..

אז זה מה שאני מחפשת

נער או נערה שייצג את עצמו ויגיד את מה שאת כתבת או מה שהוא חושב.

Angel On Earth

New member
לפי דעתי - ממש לא.

עצם העובדה שאנחנו קיבוצניקים לא אומר שאנחנו מתלבשים אחרת. מתי תבינו? גם אצלנו בקיבוץ יש לובשי מותגים (ערסים..
),בנות שאוהבות ללבוש הרבה ורוד או לבוא יפה לבצפר,לובשים שחור בלבד וכאלה שסתם זורקים על עצמם בגדים בבוקר. ככה שאנחנו לא שונים מעירונים..

לא משנה מה אלבש

תמיד מזהים אותי כקיבוצניקית,זה כנראה משהו מולד או בלתי ניתן לשליטה

בנושא ההבדל בלבוש

כיום בקיבוצים, בעקבות הפתיחות לתרבות העירונית (על מעלותיה וחסרונותיה), לא קיים הבדל רב בדרך בה מתלבשים. קיים הבדל בשני תחומים: *קיבוצניקים, לפחות רובם, לא מנסים להתאים את עצמם לאופנה הנוכחית, אלא פשוט מסתמכים על המבחר שקיים בחנויות ביישובים עירוניים. *הבדל גדול קיים בלבוש השימושי. קיבוצניקים יודעים כיצד להתלבש לסוגים שונים של מטרות. לעבודה, לטיול, או לפעילות תנועתית. הקיבוצניקים מודעים לשימושיות של בגדים מסויימים, מעבר למראה היפה שלהם. עודד

למעלה