אופן קבלת שתל השבלול

rikaaa

New member
אופן קבלת שתל השבלול

שלום חברים. סוף סוף הגיע תורי לניתוח שתל שבלול. כמו שנעזרתי מאד בכם בעבר, יש לי שאלה גם הפעם. בסוף החודש אני אמורה להינתח אם לא יהיו שביתות בשיב"א. שאלתי היא :האם עלי לנסוע לחברה שממנה בחרתי את השתל לקחת את המזודה ולהעביר לבית החולים ? או שהם עושים זאת בעצמם. אם הדרך אחרת בבקשה כתבו לי שאהיה מוכנה בזמן. תודה רבה לכם וכל טוב.

צלף

New member
תבררי עם בית החולים והחברה אבל כנראה הסידור

הוא כמו שהיה לי - עם בית חולים הדסה ושטיינר כדלקמן: מרגע שבחרתי שתל של אדוונס שנציגם בארץ היא שטיינר - וקיבלתי תור לניתוח - החברה שלחה את השתל והמעבד לבית החולים - ושם חיכה עד שהשתילו לי - את העמבד והמזודה הקטנה קיבלתי חודש אחרי כן שחוברתי.... לא היה התערבות שלי עד שהושתל וחובר.. פשוט תבררי עם זה כך גם עם בית החולים שלך והחברה של השתל שבחרת....

rikaaa

New member
תודה

תודה רבה צלף. אתה כמו תמיד מהיר תגובה בהיר ומובן. רב תודות לך אסע מחר לחברת השתלים ואשאל שם או בבית החולים ביום ה כשיש לי מיעוד לרופא מרדים.

גם בשניידר המזוודה עם הציוד מגיעה לשם

וביום החיבור מקבלים הכל כולל הסברים על החלקים שבמזוודה והסבר הפעלה. הכי פשוט זה לברר, כמו שאת ממילא הולכת לעשות, כי אני לא יודעת בביטחון אם זה אותו נוהל בתל השומר. אגב, חבל שתסעי לחברת השתלים במיוחד - דברי עם הנציגה של החברה שבחרת, במסרון לנייד או במייל. אם מותר לשאול - איזו חברת שתלים בחרת? (אם אנחנו אותה חברה, ואין לך מייל למשלוח השאלה, אנסה לעזור לך.) בהצלחה, לירית

rikaaa

New member
תשובה

אני בחרתי בחברת מד אל מתל אביב. בני מנסה כבר כמה ימים להשיגם בטלפון ולא ניתן תפוס כל הזמן. שלחתי להם אמש פקס וטרם חזרו אלי. אבל אעשה מה שיעצת לי. ביום חמישי אני בשיב"א ליעוץ טרום ניתוח ואברר שם. אם לא יהיה מענה אסע לחבר. תודה מקרב לב על נכונותך לעזור.

alexUK

New member
מזל טוב! בהצלחה :)

בסוף יצא שתנותחי לפניי :) את מקבלת מכתב בעניין השתל, את ניגשת איתו לקופ"ח ומשם הכל כבר זז מעצמו.

rikaaa

New member
תשובה

ראשית אלס תודה על הברכות. אני לא יודעת מה מצבך השמיעתי עד הסוף. אני לגמרי לא שומעת בשתי האזניים ומכשיר לא בא בחשבון, כי אין לי אפילו אחוז שמיעה אחד. ולמכשיר אוזניה צריך משהו להתחלה. אולי זו הסיבה שהקדימו לי את התור. דבר נוסף אני קיבלתי מקופת החולים אחרי מאבק ארוך טופס 17 לאישפוז ולשתל יחד. קופת חולים כללית לא נותנת בקלות טפסי 17 לשיב"א. כי זה ממשלתי. והייתי צריכה להסביר להם עשרות פעמים למה אני חייבת דווקא שם (סיבה רפואית) ולא במרכז אחר כי רק השיטה שלהם מתאימה לי . אחרת כלום. מחר אראה להם את הטופס 17 ומקוה שמשם הכל יחליק כמו שצריך . קראתי שמחר חדרי הניתוח יהיו מושבתים אז מקווה שיהיו רופאים ולא אסע חינם. אמשיך לעדכן במידת הצורך. אגב. קיבלתי אתמול מכתב ממשרד הרווחה שמגיע לי ביפר מפיקוד העורף לאזעקות בעת מלחמה. רק החכמולוגים האלה כתבו את המכתב ב28.4 והגיע אתמול והם מציינים שצריך לשלוח להם טופס קודם תוך חודש ימים מיום כתיבת המכתב. וגם מקום חלוקת הערכות, שהם מציינים שהן מעטות,רחוק מאד ממני. אני גרה בחולון והמקום הקרוב ביותר זה איזור התעשיה בפתח תקוה או רמת גן. צריך לבוא אישית ואין לי רכב. נראה לי שאוותר על זה. הכל במדינה שלנו נעשה לטובת האזרח הנזקק. נכון? יום טוב

alexUK

New member
גם לי אין כמעט שמיעה

ניתן להגדיר אותי כחרש כמעט לגמרי, למרות שאינני דובר שפ"ס. ובכל זאת כבר עברה כמעט שנה מאז שהתחלתי את התהליך, לא נראה לי שזה מזרז את העניינים. יש מצב שפשוט התפנה איזה יום, אז שיבצו אותך בו. מצטער לשמוע לגבי הברדק עם הטופס 17. לי אמרו שלא תהיה בעיה. כנראה שבמכבי זה יותר פשוט.

rikaaa

New member
טופס 17

כתבתי לך תשובה אבל לא עלתה לרשת. אלכס ד"ר מגירוב יעצה לי להתחיל מיד לארגן טופס 17 הכללית עושה בעיות ועכשיו גם מכבי. אם יחלוף הזמן ולא השתמשת אפשר להאריך אותו. כדאי להיות מוכן היום יש שביתות במערכת הציבורית .ורק הם יקבלו משהו הכללית תשבות והמרפאות. נתכתב בהמשך.

כן ספרו לנו

איך התקדמתם ומה קורה.

rikaaa

New member
צעידה לאחור

היי נירנוש אם כוונתך שאספר לך האיך התקדמתי. שבי טוב על הכסא והחזיקי עצמך בשתי ידיך את סיפורי את בודאי זוכרת. חרשות פתאומית 2 אוזניים 100 אחוז. מאוגוסט 2010 ובכן קיבלתי יום חמישי האחרון בפקס זימון לניתוח בסוף החודש. שישו ושימחו. ביום א וב התרוצצתי לעשות את כל הבדיקות והיום הייי המורה להביאן למחלקת ההרדמה ולרופא המנתח. וכאן מתחיל עינוי חדש. הרופא שינתח הוא דר" שפירא בעוד שנאמר לי בזמנו שמגירוב. הלכתי למרדים הכל טוטי פרוטי הכל טוב אין בעיות בדיקות מעולות לחץ יד אחל בהצלחה ושנתראה בסוף החודש. אחרי כן נשלחתי לד"ר שפירא והוא אומר לי דבר כזה. אצלך צריך ניתוח בשעות הבוקר אז כל הצוות המיומן נמצא. אבל אין לי תור אולי בתחילת יולי לא יודע מתי אצטרך לחפש לך ולהודיע לך בנפרד. אני מנסה להסביר לו שאני לבד ובני אמור להיות ביוני בחול שיגיד לי תאריך אין עם מי לדבר. סתם וקם ופינה את מקומו. הפקידות לא יודעות מה לומר. הכל תלוי בו. לדבר כזה עוד לא ציפיתי ואייל בפורום מסכן התאכזב שאני לפניו. אין לי כח נפשי לחזור על כל הסיפור מקוה שיקרא ויפנים. יש הפתעות בחיים

alexUK

New member
הקדימו לי את הניתוח

ואני מתאשפז בעוד שלושה ימים. לא הייתה בעיה עם הטפסים. הכל התנהל חלק. מקווה שגם לריקה הכל יסודר.

rikaaa

New member
בהצלחה

היי אלכס התחלפנו בתור. אתה קיבלת את התור שהיה שלי ואותי דחו. הייתי אמורה להתאשפז ב30 לחודש ולהינתח ב31 . לא מקנאה תצליח וספר אחר כך איך היה. כל טוב ריקה

rikaaa

New member
באמת ובתמים

אלכס אתה שואל כמו ילד באמת. ? כן באמת. אני עוד לא יודעת אם קיבלתי את שלך ל3 באוגוסט טרם הגיעה אלי ההודעה. בכלל נראה לי הכל מוזר. לקבל פקס ביום חמישי בצהרים להכין הכל בדיקות צילום טפסי 17 למרדים ולא.א.ג תוך 4 ימים לבוא לשם טופס 17 אחד בכלל אמרו שלא צריך. כנראה ידעו מראש שהתור ידחה. לא יודעת נשלחתי למרדים וחזרה לד"ר שפירא שאמר שהוא המנתח ולא מגירוב . ופתאום הוא דוחה אותי בטענה של חוסר מקום. אולי בתחילת יולי. והכל ברוח טובה בלי לריב או להתוכח. נשגב מבינתי. אמרתי לו שביוני אני לא יכולה להינתח כי בני בחו"ל ולא אלך לניתוח לבד בלי אף אחד שילוה אותי ביום הניתוח עצמו. אחר כך אסתדר.אפילו לא הגיב. זה אלו החיים אומר הצרפתי שיעבור לך בקלות ובהצלחה ולאחר מכן כשתשב למחשב אם לא יקשה עליך כתוב איך היה.

rikaaa

New member
לאלקס

כן מותר זה לא סוד של המדינה. כתבתי כבר בתחילת התקשורת שלי בפורום זה 63. לא צעירה כל כך אבל אקטיבית ועדיין מלאת חיים. אתה עוד בגיל צעיר יותר. אבל זו לא הסיבה לדחית התור שלי. אני מכירה אדם שהיה מבוגר ממני בשנתיים נכון להיום ואצלו עבר הכל חלק. אבל הוא עבר את הניוח לפני 4 או 5 שנים. אז כבר היה מבוגר ממני היום. לא רוצה להיכנס לספיקולציות למה זה או למה אחרת. אולי ענין של מזל או חוסר מזל. לא באפשרותי לתקן זאת או להבין זאת לכן לא אכנס לפינה הזו. נכון שאתה צעיר יותר לא במעט ביי כל טוב

rikaaa

New member
לאלקס

כן מותר זה לא סוד של המדינה. כתבתי כבר בתחילת התקשורת שלי בפורום זה 63. לא צעירה כל כך אבל אקטיבית ועדיין מלאת חיים. אתה עוד בגיל צעיר יותר. אבל זו לא הסיבה לדחית התור שלי. אני מכירה אדם שהיה מבוגר ממני בשנתיים נכון להיום ואצלו עבר הכל חלק. אבל הוא עבר את הניוח לפני 4 או 5 שנים. אז כבר היה מבוגר ממני היום. לא רוצה להיכנס לספיקולציות למה זה או למה אחרת. אולי ענין של מזל או חוסר מזל. לא באפשרותי לתקן זאת או להבין זאת לכן לא אכנס לפינה הזו. נכון שאתה צעיר יותר לא במעט ביי כל טוב

rikaaa

New member
לאלקס

למעלה