אופל קורסה - easytronic

why not to try

New member
אופל קורסה - easytronic

שלום חברים ! רכשתי אופל קורסה 2002 עם מערכת ה easytronic . לפני הקנייה לקחתי אותה לנסיעת "מבחן" אבל רק אחרי שקניתי שמתי לב שה easytronic הזה הוא קופצני משהו . מעבר ההילוכים כלפי מעלה לוקח שניה או שתיים והאוטו "קופץ" בזמן הזה ( ההרגשה היא כמו במקרה של נהג לא מאוד מנוסה שמשלב מצמד בצורה עצבנית מדי :) ) . קראתי על הגיר הזה ואני מבין איך הוא עובד . שאלתי היא : האם כל המכוניות האלה קופצניות או אני צריך לדאוג לבריאות הגיר שלי ? תודה רבה . אולג

Prince Yoni

New member
כולם...

מכיר ת'הרגשה...
זה הגיר הכי מעצבן שקיים, השכרנו כזה רכב בזמנו, והטיפטרוניק שלו פשוט מעצבן קופץ משהו כמו גיר רגיל שזה לא אמור להיות ככה... וכן זה בכל הדגמים האלה למיטב ידיעתי...אז אין לך מה לדאוג. בקיקים זה הכי מצחיק... תנסה... תתחדש

Rשף

New member
בעיקרון הוא קופצני למדי

אבל כדי להיות בטוח בקש שייבדקו אותו במוסך או נסה להשיג נסיעה על רכב אחר (בהשכרות יש לא מעט כאלה)

האיזיטרוניק ..

תנסה אולי עם קצת "משחק" ניתן להגיע לתוצאות יותר טובות בהעברת הילוכים, לדוגמה תנסה להרפות טיפה מהגז כדי לגרום להחלפת הילוכים יותר חלקה.

why not to try

New member
תודה חברה -

יש לי פוביה מהמוסכים - הרי אין סיכוי שאני אבוא לבקש שיבדקו לי את הגיר ואצא משם בלי לשלם כמה אלפים ( גם עם הגיר שלי יותר טוב מריצ'ארד גיר :) ) . מישהו מכיר מוסך אופל מורשה אמין באזור הרצליה ? לגבי אוטו אחר - אני באמת שוקל את זה . לא חשבתי על השכבר - רעיון נחמד . משחקים עם הגז בזמן העברת הילוך - נראה לי שזה רק מבלבל אותו . אני מסתכל על מד הסיבובים ונראה לי שהוא איך שהוא מחליף הילוך פעמים אם אני מנסה להרפות את הגז ... איזה באסה לי - הרבה זמן חיפשתי אותו ובסוף נדפקתי. שמתם לב שכל המכוניות יד שניה היו פעם בליסינג או השכרה ? פשוט אי אפשר לקנות אוטו פרטי יותר . ועד שאתה כבר מוצא אחד שנראה נורמלי - אתה מגלה ( מאוחר מדי ) שהוא מוזר ...

למעלה