אופליה הקטנה

אופליה הקטנה

אופליה הקטנה. הייתה גדולה ממני. ובענייה שקט לא ניכר. אופליה הקטנה. הייתה יפה ממני. וחכמה ממני כל הזמן. בגיל 15 התמסטלה מיין. היא לא לבשה מתחת שום דבר. האנשים אמרו והם אומרים עדיין, היא נותנת שם לא טוב לכפר היא ישנה עד סוף הצהריים. כמו אינדיאני היא צבעה את הפנים. בכל מיני צבעים שלא יורדים במיים. ואמא התביישה מהשכנים. אופליה הקטנה רצתה תמיד לנוח. היא לא הבינה מה זאת אהבה. הכדורים שלה עשו לה, מצב רוח רע ומין צורה כזאתי עצובה, עצובה. אני זוכר אותה יפה ומחיכת. כשלקחו אותה בסוף אל המוסד. וארבעים דודים עמדו ליד הדלת ובתור נישקו לה את היד. כבר חמש שנים מילה היא לא כתבה לי. את הפנים שלה קשה לי כבר לזכור. רק ההורים שלה אמרו. אמרו שזה נורמלי. שזה רק משבר. שזה יעבור, שזה יעבור. בליל סופה אני חולם עליה. יחפה הולכת על החוף. עוטפת את השמש. עוטפת את הירח. והפרחים שאי אפשר לקטוף אופליה הקטנה דני ליטני דניאל למיכל. שאני כל כך אוהב.

מייקי69

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יופי ! עכשיו אני בטוח צריכה הסבר !!!

מייקי69

New member
ואני לא הבנתי מי זאת

מיכל.... ובטח בחיים גם לא יתנו לי פה תשובה

מיכל

היא ילדה מדהימה. שהכרתי לפני 15 שנים. מסוג האנשים שהולכים עד הסוף - ואין להם אלוהים. איתה גיליתי את הסקס. איתה השתוללנו....פרצנו את כל הגבולות. כי רק איתה יוכלתי. קוראים לה מיכל. היא גדולה ממני בשנה. וזהו לא יודע עליה כלום. לא שם משפחה. לא חברים. כלום. ויום אחד נעלמה לי. בלעה אותה האדמה. כבר אז היה לה חבר, שידעתי שקיים אפשהו - אהבה אותו אהבת אש-לי את השכן. אבל הוא היה בצבא - לבנון. כבר 15 שנים אני מחפש אותה. לפני מספר ימים מצאתי. אותה. מצאתי חלקי בן אדם. שלד עצמות במוסד לחולי נפש. לא ניתן לתקשר איתה. האחיות אמרו לי ששמעו שהחבר שלה מת בלבנון והיא התפרקה לה. דניאל

מייקי69

New member
אוי, דניאל

אני כותבת כדי שתדע שקראתי. לא כי יש לי מה לומר. כי אין. אני בטוחה שלא ניתן להגיע למצב כזה מבלי שיהיה טמון איזה זרע בפנים. זרע פורענות. וזה כל כך עצוב. ליבי ליבי (לה. לה.)

אטיוד5

Active member
נגעת לליבי

היה לי חבר כזה. אימו הלכה לעולמה. סיבוך דלקת קרום המוח. בגיל 32. והוא הלך שש שנים אח"כ לחפש אותה במוסד. בגיל 17.

מיכל

היא ילדה מדהימה. שהכרתי לפני 15 שנים. מסוג האנשים שהולכים עד הסוף - ואין להם אלוהים. איתה גיליתי את הסקס. איתה השתוללנו....פרצנו את כל הגבולות. כי רק איתה יוכלתי. קוראים לה מיכל. היא גדולה ממני בשנה. וזהו לא יודע עליה כלום. לא שם משפחה. לא חברים. כלום. ויום אחד נעלמה לי. בלעה אותה האדמה. כבר אז היה לה חבר, שידעתי שקיים אפשהו - אהבה אותו אהבת אש-לי את השכן. אבל הוא היה בצבא - לבנון. כבר 15 שנים אני מחפש אותה. לפני מספר ימים מצאתי. אותה. מצאתי חלקי בן אדם. שלד עצמות במוסד לחולי נפש. לא ניתן לתקשר איתה. האחיות אמרו לי ששמעו שהחבר שלה מת בלבנון והיא התפרקה לה. דניאל

redredole

New member
סיפור קשה

איך נקטפים כך כל הפרחים בדמי ימיהם. מצמרר.

למעלה