אופליה הקטנה..

שלכת בסתיו, מקווה שתאהבי!!!../images/Emo41.gif

משהו בנימה אופטימית יותר!!! בממלכת האהבה!!!/ליזי.ק. כשהרוח מפזרת השיער, ודמעה של אושר על לחייה יורדת. היא מצאה את הבחור המאושר, ועכשיו איתו בדרך החיים צועדת. כמו נסיכה בממלכת האהבה מרחפת באוויר, נופלת לפעמים אבל הם שניים. לעומת הטוב בעולמה הרע כולו מחוויר. כי יש אהבה אז טוב להם כפליים. בממלכת האהבה הוא הגשים את חלומה, היא הייתה שלו והוא חבק אותה. שוב לא ייתן לה לעזוב לאותה הנשמה, ישמור אותה גם בטוב וגם ברע. כבר כמעט והאמינה שאין עוד תקווה, הוא ניסגר עמוק אל תוך הלב פנימה. עד שיחד מצאו ביום בהיר האהבה, את שניהם בכוחותיה הדהימה. בממלכת האהבה הם חיים ביום יום, ואיש לא הבטיח שהדרך היא קלה. ביחד מצאו בעבורם המקום, ויחד התחילו את דרכם מהתחלה. ממלכת האהבה היא לא מקום היא הרגשה, זה המקום בו דרכנו מתחברת. כשאיש משלב את דרכו בשל אישה, ואותה שוב לא יחליף הוא באחרת. יש הרבה סמטאות ודרכי מזויפות, אך האחת האמיתית היא רק אחת. לא כל הדרכים כולן הן יפות, אך זאת היא שחודרת ללב בלאט. המילים של כל השירים יחדיו, מוקדשות לאהוב/אהובה. כי הלב רוצה להעניק לו/ה הכל, בדרך זאת לא ימצאו הם אכזבה!!!!!!

Yael Floyd

New member
אופליה הקטנה..

אופליה הקטנה הייתה גדולה ממני ובעיניה שקט לא מכאן. אופליה הקטנה הייתה יפה ממני וחכמה ממני כל הזמן. בגיל חמש-עשרה היא השתכרה מיין. היא לא לבשה מתחת שום דבר. האנשים אמרו, והם אומרים עדיין, שהיא נותנת שם לא טוב לכפר. היא ישנה עד סוף הצהריים. כמו אינדיאני היא צבעה את הפנים בכל מיני צבעים שלא יורדים במים ואמא התביישה מהשכנים.. אופליה הקטנה רצתה תמיד לנוח. היא לא הבינה מה זאת אהבה. הכדורים שלה עשו לה מצב רוח ומן צורה כזאתי עצובה עצובה. אני זוכר אותה יפה ומחייכת כשלקחו אותה בסוף אל המוסד. וארבעים דודים עמדו על יד הדלת ובתור נישקו לה את היד. כבר חמש שנים מילה היא לא כתבה לי. את הפנים שלה קשה לי כבר לזכור. רק ההורים שלה אמרו שזה נורמלי ושזה רק משבר ושזה יעבור. ובליל סופה אני חולם עליה יחפה, הולכת על החוף. קוטפת את השמש ואת הירח את הפרחים שאי אפשר לקטוף.. (יהונתן גפן)

יעל..

בידיוק היום הסתכלתי בספר שירים של יהונתן גפן, ואפילו ניגנתי לי קצת..
ולא ממש התעמקתי במילים, יותר רציתי לנגן ואז עצרתי וקראתי את כל המילים של הנסיך הקטן ועוד כמה ובין היתר את אופליה הקטנה ותאמיני או לא...אבל ניזכרתי בך.. נכון, אנחנו לא ממש מכירות אבל לא יודעת למה, השם שלך עלה לי לראש.. אז תודה על השיר

שלכת בסתיו יפתי יקירתי...

את פה ואת לא מגיבה לשיר שהקדשתי במיוחד בשבילך? אני עכשיו עצובה!!!

היי ילדה..

אני מצטערת שלא ממש הגבתי.. כי, אממ..לא יודעת למה
אבל זה שיר מקסים..באמת אם אפשר היה לצייר את המילים שלך אז היו מסביבן לבבות כאלה שמתפצפצים באוויר..
זה באמת מקסים, ואני מאחלת לך שהשיר הזה יתגשם ושתכתבי אותו מתוך אותה האהבה.. לילה טוב חמודה

מתוך מה שכתבת למעלה כבר הבנתי לבד!!

זה בסדר, עוד יום יבוא והתחושה של האהבה הגודשת הזאת תיהיה גם שלנו. מבטיחה!!!!!!!!!! רק תאמיני בעתיד טוב יותר, הוא יגיע!!! אגב, הייתי אצל הרופאה ואין לי כלום... כן כן, בנוגע לגידול זה סתם היה פיגור שלהם!!! הם אוהבים להפחיד אותי סתם!!! את רואה שאיך שהו העתיד בכל זאת מצטייר כטוב יותר, גם אם לא בהרבה!!!

למעלה