אופירA

שמחה37

New member
אופירה יקירתי

לקראת שבת האדמתי אותך עד שתחליטי אם ברצונך להיות כחולה. תתחדשי ותודה רבה על התמיכה שלך ביושבי הבית המקסים הזה. באהבה ובהערכה רבה שמחה

דר איל

New member
מאד הולם הצבע

ישר כח

דר איל

New member
בוקר טוב גם לך

נכון מאד אני בתור מנותח חדש שההתנהלות וההפנמה שאני מנותח בריאטרי אינה מובנת מאילה ,לא פעם נעזרתי בידע אם במסגרת הפרום ואם במסגרת הפניה במסר האישי על מנת לקבל עזרה כל הכבוד לכם על הדרך והצורה שכל העושים במלאכה בפרום זה ,עזרה קטנה לפעמים היא צעד גדול תודה על היחס

באמת מתאים לך../images/Emo6.gif

תתחדשי, ותלכי בדרכים ישרות...... מעריכים מאד את פועלך, מגיע לך זהב , לא אדום.

אופירA

New member
מנהל
שמחה, תודה רבה על האדום וההערכה

ההחלטה על כחולה תהיה של תפוז. אם הם לא הולכים לעשות עניין מזה שרועי פחות נכנס, בע"ה הניהול יישאר כמות שהוא. תחשבי, אולי כדאי שיהיו 3 אדומים בפורום. לכל האחרים - תודה על ההערכה והמחמאות, ובקשה גדולה: אנא, אל תכתבו לי הודעות המופנות אלי אישית ומסרים אישיים בשבת הקדושה. זה מצער אותי מאוד. התפלאתי איך ההודעה של שמחה, מלפני כניסת השבת, מופיעה כתגובה להודעות שנכתבו בשבת. בטח היא שרשרה אותה מתחתיהן בשבת
.

../images/Emo23.gif אופירA יקערתי יפה לך אדום...../images/Emo23.gif

המון מזל אושר והצלחה בחייך..... (בלי קשר לאדום...) מוקירה את פועלך ונתינתך הרבה... כיף להתחיל כך את השבוע... אז שיהיה שבוע טוב ומבורך אמן....

שמחה37

New member
פתרון התעלומה אופירה

בגלל שאני יודעת כמה השבת חשובה לך האדמתי אותך לפני שבת. רק שרועי שרשר את ההודעה שלי להודעה של משקל נסוג. שמחה

אופירA

New member
מנהל
את נהדרת. אני מאוד מודה לך על ההתחשבות

בסופו של דבר, במחשבה נוספת, הבנתי שכך היה. היתה לי הקלה גדולה וזה עשה לי תחושה טובה, כשראיתי שההודעה שלך היא לפני שבת. וגם ברור שכולם התכוונו רק לטוב. שבוע מקסים שיהיה לכולנו. היום אני יוצאת עם בני המשפחה למסעדה, לחגוג יום הולדת עגול לאחותי. פעם בחמישים שנה אני יכולה להזמין אותה למסעדה
.

למעלה