אופיר!!!

אופיר!!!

כמה שאלות בקשות עצות חחח אוקי הראשונה זה מה עם האתר של המחוז? דבר שני אולי נפתח קומונה לקורס השרדות שלנו? ומתי נישב על התאששות המחוז? שבוע מעולה סיתון

ophirein

New member
הכתובת...

פה

ophirein

New member
תשובות../images/Emo3.gif

1) אתר המחוז - חוץ ממני לאף אחד מהבונים אין ממש זמן לבנות, אז אני צריך לקחת מהם חלקים....ובגלל שאנחנו כמה אנשים, צריך לעשות איחוד של כל מני דברים (שלא תביני - תכנות) כנראה שאחרי שנחזור מפולין, אז נתחיל להריץ את האתר... 2) חופשי - תפתחי קומונה. אם תפתחי, אני אבוא... (נותן לך את הכבוד לנהל) 3) בקשר לשיקומחוז - צריך להיפגש מתישהו איפשהו עם כל מי שאנחנו לוקחים איתנו למבצע
האיפשהו ומתישהו צריך לראות עם כולם.... מבחינת החבר'ה של מודיעין - רובנו (אם לא כולנו) יוצאים לפולין, אז אחרי השבוע הזה (עד יום רביעי אנחנו בסמינר), אנחנו לדעתי נהיה די לחוצים... (יוצאים ב-14 לספטמבר). גם ניצן יוצאת כמה ימים אחרינו.... אז כנראה שאת זה, כמו האתר, נדחה ל"אחרי פולין" (אחרי פולין יש חגים, אז אפשר להיפגש בסוכות או משהו כזה) (או אולי אפילו בין יום כיפור לסוכות)(או בין ראש השנה ליום כיפור). טוב אז בקיצור נקבע לנו איזה זמן..... מקווה שעניתי על הכל

ophirein

New member
יש../images/Emo70.gif

אבל צריך למצוא את הזמן המתאים בתוך כל הלחץ הזה....

ניצניזם

New member
חחח בעלי אתה זוכר מתי אני טסה!! :)

חיחיחייי איזה פשוש.. אכן.. אני טסה ב-19 לספטמבר.. ונראה לי באמת הכי טויף זה להתחיל אחרי פולין. :)

למעלה