אופיר!!!!!!!!!!!!!

בל בל

New member
אבל התחשק לי להגיד לך בוקר טוב כי

עדיין לא אמרתי לך בוקר טוב, עוד מעט אני אגיד לך ערב טוב. אבל עדיין לא. אצלי הכל טוב, מה איתך ? איך היה היום הולדת?

aston king

New member
היה 10.../images/Emo117.gif../images/Emo21.gif../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif../images/Emo95.gif

חבל על הזמן כמה בשר היה..שתיה ..המון אוכל...מתנות ...ועוגה.. ובנוסף לכל גם צילמו אותנו ... ומה קורה איתך..?

בל בל

New member
יופי אני שמחה לשמוע

אצלי הכל בסדר. היד אפילו מתחילה להתבהר (איזה אושר!)

בל בל

New member
וואלה, סבבה

אני אוהבת בעיקר ישראלי, אפשר להגיד שכל דבר שהוא ישראלי אני אוהבת חוץ ממזרחי שאת זה אני לא כל כך מסמפטת. וברור שלאנשים יש חשק זמן זה לפעמים קצת בעיה, אבל אם אתה באה אז אל תשכחי להודיע לי, טוב?

נו בוודאי!

אני אמצא את הזמן! ואני אודיע.. אני בישראלי מעריכה ואוהבת רק זמרת אחת. וכל השאר - מתחברת ללועזי בלבד. אגב, לגבי המסטול- הוא לא משעשע בכלל... זה כל העניין. אי אפשר לצחוק איתו

את בטח תצחקי

אבל היא נוסטלגיה בשבילי. אמא שלי נהגה להשמיע לי ולאחי קלטות שלה כשהיינו קטנים כדי שנירדם. היום השירים שלה מדברים אליי באופן אישי. זו גלי עטרי. יש דיסק ספציפי (יש לי כולה 2) שממש מדבר אליי ועליי. נחמד ביותר. מה את אוהבת בלועזי?

בל בל

New member
לא אני דווקא לא צוחקת

גלי עטרי היא חמודונת וגם אני לפעמים אוהבת להאזין לשירים שלה, למרות שזה לא דבר שקורה הרבה. לועזי.....? אני ממש לא יודעת לפעמים אני שומעת R.E.M או AIR ויש עוד כמה שאני לא זוכרת אבל בעקרון את בקושי תמצאי אצלי דיסקים שהם לא ישראלים

מסכימה

אני לא אוהבת ישראלי כל כך. רק אולי את השירים העצובים והיפים של יום זיכרון. אבל זה עצוב מדיי.

בל בל

New member
אוי איך אני אוהבת לשיר את השירים

העצובים מהטקסים, הם פשוט כל כך יפים

aston king

New member
קניתי את אנסטסיה...אביב גפן....

מזרחית לאישתי ....ו-2 טרנס... ובנוסף הינו במשביר לצרכן..קנינו 2 חליפות טרנניג..ג´קט פליז בשבילי נעלים לאישתי ועוד כמה זוגות גרבים לי ולמאור.. ורציתי לקנות לאישתי בושם ..עדן..אבל אני אמתין לאילת שם יותר זול .. ויותר משתלם..וחוץ מזה המוכרת של הדיסקים ..

הרבה שופינג!

כיף לקנות הרבה דברים בבת אחת!! אוף, איך אני שונאת שאין לי מסרים חדשים!

aston king

New member
בנות תסלחו לי יש לי ענין עם אישתי

אשתדל להיות איתכם בקשר...ביי

../images/Emo6.gifאיזה דיסקים קנית היו??

אמור נא לי. אני שומרת את כל הדיסקים שאני רוצה - לא לקנות כדי שאני אדע להגיד לאנשים מה לקנות לי ליום הולדת!

למעלה