אני אוהבת בעיקר ישראלי, אפשר להגיד שכל דבר שהוא ישראלי אני אוהבת חוץ ממזרחי שאת זה אני לא כל כך מסמפטת. וברור שלאנשים יש חשק זמן זה לפעמים קצת בעיה, אבל אם אתה באה אז אל תשכחי להודיע לי, טוב?
אני אמצא את הזמן! ואני אודיע.. אני בישראלי מעריכה ואוהבת רק זמרת אחת. וכל השאר - מתחברת ללועזי בלבד. אגב, לגבי המסטול- הוא לא משעשע בכלל... זה כל העניין. אי אפשר לצחוק איתו
אבל היא נוסטלגיה בשבילי. אמא שלי נהגה להשמיע לי ולאחי קלטות שלה כשהיינו קטנים כדי שנירדם. היום השירים שלה מדברים אליי באופן אישי. זו גלי עטרי. יש דיסק ספציפי (יש לי כולה 2) שממש מדבר אליי ועליי. נחמד ביותר. מה את אוהבת בלועזי?
גלי עטרי היא חמודונת וגם אני לפעמים אוהבת להאזין לשירים שלה, למרות שזה לא דבר שקורה הרבה. לועזי.....? אני ממש לא יודעת לפעמים אני שומעת R.E.M או AIR ויש עוד כמה שאני לא זוכרת אבל בעקרון את בקושי תמצאי אצלי דיסקים שהם לא ישראלים
מזרחית לאישתי ....ו-2 טרנס... ובנוסף הינו במשביר לצרכן..קנינו 2 חליפות טרנניג..ג´קט פליז בשבילי נעלים לאישתי ועוד כמה זוגות גרבים לי ולמאור.. ורציתי לקנות לאישתי בושם ..עדן..אבל אני אמתין לאילת שם יותר זול .. ויותר משתלם..וחוץ מזה המוכרת של הדיסקים ..