אופיר פינס מגמגם

דהבה

New member
אופיר פינס מגמגם

נמסר כי בפגישה במסעדה(?) לפני כשבוע ויותר, בנוכחות אנשים, הודיע אופיר פינס שבקרוב תחשף ידיעה המפלילה את אריאל שרון. זו כמובן הידיעה על הקשר הדרום אפריקאי. עכשיו מנסה אופיר, לצאת מהעיניין כמובן בסיוע אנשים בתקשורת אסור להרפות העניין. זה נסיון בוטה לפגוע בדמוקרטיה הישראלית וחומרתו עולה אלף מונים על כל פרשיות הליכוד אם יש בהם משהו לפני כשבוע ויותר הקשבתי לעמרם מצנע ושמעתי אותו מכנה את אריאל שרון כראש מאפיה וכ´. שאלתי עצמי אז, מה מניע אותו להתבטא בצורה כה חריפה. עכשיו הדברים ברורים. ההדלפה נמסרה למפלגת העבודה במקביל לעיתון הארץ. מכיוון שידעו על העניין הרשו לעצמם לדבר בצורה כה בוטה ובחרו יחד עם העיתון על המועד הנוח להציאה לאור פרשת ההדלפה חמורה ואם תטופל נכון - תגרום למפלגת העבודה לחפש מקום כדי להתחבא בו|סדגשֻ| עכשיו הודיע עו"ד גוטמן האוהד את מפלגת העבודה, כי פרשת ההדלפה חמורה ביותר ומהווה נסיון לפגוע בדמוקרטיה ועל כן חובתו של השב"כ על פי תקנון השב"כ לבדוק כל דבר שיש בו נסיון פגוע בהליכי השלטון במדינה.

דהבה

New member
אני פאשיסט

אבי שיחי´, סיפר לי כי בהיותו ילד, התרים אנשים לקרן הקיימת בתחנה המרכזית. אנשים תרמו ברצון, ולפתע כאשר ניגש לאחד האנשים על מנת להתרימו, סרב האיש ואמר: אני לא תורם כי אני פאשיסט הילד, (אבי) לא הבין מה התכוון האדם. הוא גם לא ידע מה זה פאשיסט, הוא רק ידע שזה דבר רע ולא הבין איך אדם אומר על עצמו שהוא פאשיסט. רק בבגרותו הבין אבי מה היתה כוונת אותו צעיר שסרב לתרום. כבר בימי המדינה הראשונים עשו דמוניזציה של כל דבר בקשור לימין הישראלי. אז אמרו עליהם שהם פאשיסטים ותומכי מוסליני והיטלר (ולכן סרב האדם לתרום, כאילו אמר: אתם אומרים שאני פאשיסט - אז אל תבקשו ממני תרומות) אחר כך המציאו את הסיסמא: מושחתים נמאסתם כאילו השחיתות איננה המצאה של מפלגת העבודה לדורותיה ועכשיו: מאפיונרים נמאסתם הציבור אינו טיפש נקווה שהתקשורת לא תכסה ערוות מפלגת האבודה

דהבה

New member
הם מפחדים

העורך דין איתן פלג, איש שב"כ לשעבר, עתר לבגץ נגד צרוף איש שב"כ לועדה שתחקור את הדלפת המסמכים הקשורים לראש הממשלה שרון. האם נדמה לי או שבאמת אנשי מפלגת העבודה נראים חוורים מ-פחד עו"ד גוטמן אוהד העבודה, היה ישר והגון והודיע בעקבות העתירה שאין לה סיכוי להתקבל, וחובה לבדוק באמצעות השב"כ את ההדלפה על כי יש בה כדי לפגוע ולערער סדרי השלטון

למעלה