אופיר לב

אופיר לב

רציתי לשאול אם הקלפים שבאתר שלו אמינים, באנגלית והאם המחירים שלו באמת סבירים

impale

New member
תשובה!

בעקרון המחירים שלו הם מחירים עממיים אותם מחירים כמו הפנינג בראשון לציון.. השאלה היא האם יש לו תחבילות שאתה רוצה? ובקשר לאמינות- אני מעולם לא הזמנתי ממנו ולכן אני לא יכול לתת את המילה שלי אבל אני מכיר 3 אנשים שהזמינו ממנו ושלושתם קיבלו את הזמנתם. אפילו מהר ממה שרצו ^^

slifer

New member
בקשר לחבילות

למישהו ידוע אם הקלפים שלו באנגלית ומקוריים?

impale

New member
מידע.

לפי מה שהבנתי מהאנשים שקנו-כן,זה מקורי אבל עדיין.. עדיף לקנות בראשון שם גם תקבל עזרה משחקני המקום וכדומה..

MasterOfDragons

New member
הא?, לא..

עשיתי אצלו בירור וגם בדקתי באתרים אחרים את מה שיש לו. הקלפים שלו אמינים ויש לו מחירי מציאה טובים. אבל לא ביג דיל, זה בסך הכל הפרש של חמישה שקלים מהמחיר האמיתי. אבל עדיין, עם שירות משלוחים עד הבית ועוד בחינם, מבחינתי זה משתלם יותר. (שבמקרה הזה, אני לא אתן לשליח ללכת עד שאברר שאלו אותם קלפים בדיוק כמו שראיתי באתר) אני לא אשלם כסף על סחורה לא רצויה. בפעם האחרונה שניסו לספק לי סחורה לא רצויה ולעבוד עליי, לאותו האיש זה עעלה ביוקר.. הוא חשב שהוא יכול לעבוד עליי שבעצם הוא עבד על עצמו!! חה חה חה חה!!!

slifer

New member
שוב שאלה

עדיין אף אחד לא ענה לי אם הקלפים שלו באנגלית... הוא ענה לי ב-E-MAIL, אבל בכל זאת אפשר לסמוך עליו? כי אני רוצה לקנות משהו ממנו.

impale

New member
תבקש ממנו מסנגר ותדבר איתו שם..

ולפי הידוע לי הוא אמין מאוד.

הזמנתי

הזמנתי דרך אופיר לב, הם אמרו שזה לפי הזמנה ושלוקח שבוע להזמין את זה לשם + כמה שלוקח בדואר גם לכם זה היה כך? ונ.ב. ההזמנה חינם זה מעל 120 ש"ח כך ששילמתי פלוס 15, לא סיפרתם לי שזה ככה, מה, שכחתם?

Ayelet chan

New member
פתחתי קומונה לנאנא (NANA)!! ^__^

הנה; http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=20804&smsMsg= תצטרפו בהמוניכם. D:

למעלה